15:01 11/09
CEO Ryanair: Eίναι πολύ πιθανό να μην μπούμε στον κόπο να επιστρέψουμε στο Ισραήλ
"Εκτός αν οι Ισραηλινοί συνέλθουν και σταματήσουν να μας χασομεράνε".
Ο Όμιλος της ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ και οι θυγατρικές του που δραστηριοποιούνται στην Κύπρο δεν διατηρούν καταθέσεις άνω των 100.000,00€ στην ΚΥΠΡΟ και συγκεκριμένα ούτε στην Τράπεζα Κύπρου ούτε στην CPB.
Όπως αναφέρει σε απάντηση σχετικού ερωτήματος της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς, ο Όμιλος της ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ δεν έχει έκθεση σε κινητές αξίες (όπως ομόλογα ή μετοχές) ή χρηματοπιστωτικά μέσα στην Τράπεζα Κύπρου ή στην CPB.
Το ποσοστό του κύκλου εργασιών που πραγματοποίησε ο Όμιλος μέσω των θυγατρικών του ανήλθε στο 3,2% του συνολικού τζίρου του Ομίλου κατά το 2012.
Η εκτίμηση μας είναι ότι δεν θα υπάρξει επίπτωση επί του κύκλου εργασιών μας το 2013 καθόσον ο κύκλος εργασιών μας ο οποίος πραγματοποιήθηκε στην Κύπρο το 2012 δεν θα επαναληφθεί το 2013.