21:18 11/09
WSJ: Η Paramount Skydance ετοιμάζει προσφορά εξαγοράς για την Warner Bros. Discovery - Εκτοξεύεται 30% η μετοχή
Η Paramount Skydance προέκυψε πρόσφατα από συγχώνευση.
Ξεπερνούν τα 2 εκατ. ευρώ οι καταθέσεις της Ελλάκτωρ στα καταστήματα της CPB και της Τράπεζας Κύπρου στην Κύπρο. Ειδικότερα, όπως αναφέρει η εταιρεία σε ανακοίνωσή της σε απάντηση σχετικού ερωτήματος της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς :
α) Στις 15/3/2013, ο όμιλος ΕΛΛΑΚΤΩΡ είχε, μέσω θυγατρικών εταιρειών και κοινοπραξιών που δραστηριοποιούνται στην Κύπρο, μη εγγυημένες καταθέσεις (άνω των €100.000) €575 χιλιάδων στην τράπεζα Cyprus Popular Bank («CPB») στην Κύπρο και €1.900 χιλιάδων στην Τράπεζα Κύπρου στην Κύπρο.
Οι συνολικές καταθέσεις εταιρειών του ομίλου ΕΛΛΑΚΤΩΡ στην CPB και στην Τράπεζα Κύπρου στην Κύπρο ανέρχονται σε €600 χιλιάδες και €1.937 χιλιάδες αντίστοιχα.
β) O όμιλος ΕΛΛΑΚΤΩΡ δεν έχει έκθεση σε κινητές αξίες (όπως ομόλογα ή μετοχές) ή χρηματοπιστωτικά μέσα στην Τράπεζα Κύπρου ή στην CPB.
γ) O κύκλος εργασιών από δραστηριότητες του ομίλου ΕΛΛΑΚΤΩΡ στην Κύπρο ανέρχεται σε 1,06% του ενοποιημένου κύκλου εργασιών του ομίλου το 2012 που είναι μη σημαντικό για τα ενοποιημένα μεγέθη του ομίλου.