07:30 18/12
Πώς θα είναι το νέο θεματικό πάρκο της Dreamland Experience στο Village Ρέντη των Premia – Αντετοκούνμπο
Η συνολική αναβάθμιση του συγκροτήματος στο Ρέντη βρίσκεται σε εξέλιξη, με εργασίες ανακαίνισης και αναδιάρθρωσης.
Την Παρασκευή 29 Μαρτίου 2013, μετά τη λήξη της συνεδρίασης του Χ.Α., θα αναρτηθούν στην ιστοσελίδα του Χρηματιστηρίου Αθηνών και στην ιστοσελίδα της εταιρείας τα ετήσια οικονομικά αποτελέσματά της Marfin Investment Group για τη χρήση 2012.
Σύμφωνα με το Οικονομικό Ημερολόγιο για το έτος 2013, η ετήσια ενημέρωση των αναλυτών σχετικά με τα οικονομικά αποτελέσματα θα πραγματοποιηθεί στις 2 Απριλίου 2013.
Παράλληλα, η τακτική γενική συνέλευση των μετόχων θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 28 Ιουνίου 2013. Σε περίπτωση μη επίτευξης της απαιτούμενης εκ του Νόμου απαρτίας για την λήψη απόφασης σε οποιοδήποτε από τα θέματα της Ημερησίας Διάταξης, η τυχόν α΄ επαναληπτική τακτική γενική συνέλευση θα συνέλθει την Πέμπτη 11/7/2013 και η τυχόν β΄ επαναληπτική τακτική γενική συνέλευση την Πέμπτη 25/7/2013.
Σημειώνεται πως η εταιρεία δε θα διανείμει μέρισμα για τη χρήση 2012.