14:13 08/09
Mega deal 17 δισ. δολ. μεταξύ SpaceX και EchoStar
Το deal αφορά στην αγορά φάσματος και είναι μεταξύ μεγαλύτερων συμφωνιών φέτος.
Την Πέμπτη 18 Απριλίου ορίστηκε η έκτακτη γενική συνέλευση των μετόχων της Τηλέτυπος, στην οποία μεταξύ άλλων θα συζητηθεί αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της εταιρείας.
Ειδικότερα, σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, τα θέματα ημερησίας διατάξεως είναι:
1. Αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της Εταιρείας με καταβολή μετρητών και έκδοση νέων κοινών ονομαστικών μετοχών. Παροχή εξουσιοδοτήσεως προς το Διοικητικό Συμβούλιο της Εταιρείας για την εξειδίκευση όρων εκδόσεως αυτών.
2. Τροποποίηση του άρθρου 5 του Καταστατικού της Εταιρείας.
3. Τροποποίηση των άρθρων 11, 30, 33 και 34 του Καταστατικού της Εταιρείας.
Σημειώνεται πως σε περίπτωση μη επιτεύξεως της απαιτουμένης κατά νόμον εξαιρετικής απαρτίας για τη συζήτηση και λήψη αποφάσεως επί των θεμάτων της ημερησίας διατάξεως, ορίζεται ότι η πρώτη επαναληπτική συνέλευση θα συνέλθει την 30η Απριλίου 2013, ημέρα Τρίτη, και η δεύτερη επαναληπτική συνέλευση θα συνέλθει την 15η Μαϊου 2013, ημέρα Τετάρτη.