Συνεχης ενημερωση

    Δευτέρα, 18-Φεβ-2013 14:48

    Minerva: Έκδοση ομολογιακού δανείου ενέκρινε η έκτακτη Γ.Σ.

    • Εκτύπωση
    • Αποστολή με email
    • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
    • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
    • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

    Την έκδοση Κοινοπρακτικού Ομολογιακού Δανείου ενέκρινε μεταξύ άλλων η έκτακτη γενική συνέλευση των μετόχων της Minerva, η οποία πραγματοποιήθηκε την 15η Φεβρουαρίου 2013, και παρέστησαν 4 μέτοχοι, που εκπροσωπούσανε 5.301.914 μετοχές και ισάριθμα δικαιώματα ψήφων επί συνόλου 6.200.000 (ΚΟ) ή 85,514% του συνόλου του καταβεβλημένου μετοχικού κεφαλαίου.

    Αναλυτικά, σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, τα θέματα της ημερήσιας διάταξης παρουσιάζονται κατωτέρω:

    1. Η γενική συνέλευση ενέκρινε την έκδοση Κοινοπρακτικού Ομολογιακού Δανείου μέχρι ποσού 13.400.000 ευρώ με διοργανωτή την Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος και την συμμετοχή επιλεγμένης ομάδας Τραπεζών.

    2. Η γενική συνέλευση, ενέκρινε την παροχή άτοκου δανείου ποσού 230.000,00 ευρώ από την πρόεδρο του ΔΣ της εταιρείας κ. Λαδένη Αναστασία.

    3. Η γενική συνέλευση ενέκρινε την εκλογή δύο (2) νέων μελών στο ΔΣ της εταιρείας και συγκεκριμένα α) της κ. Λαδένη Αναστασία χήρα Λαδένη Ιωάννη, από την 14η Σεπτεμβρίου 2012 Υπ’αρ. Πρακτικό Δ.Σ. Νο 14, και β) τον κ. Κουρουβέη Δημήτριο από την 13η Δεκεμβρίου 2012 Υπ’αρ. Πρακτικό Δ.Σ. Νο 21.

    ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

    ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ