07:41 10/09
Το "χρυσό" καλοκαίρι των σούπερ μάρκετ: 757 εκατ. ευρώ επιπλέον στα ταμεία
Το ρεκόρ της οργανωμένης λιανικής τροφίμων και η μεγάλη διχοτόμηση του λιανικού εμπορίου.
Τη σύγκληση έκτακτης γενικής συνέλευσης στις 22 Φεβρουαρίου, ημέρα Παρασκευή, στις 14:00 μ.μ. αποφάσισε η διοίκηση της Σαράντης.
Τα θέματα ημερησίας διατάξεως είναι τα εξής:
- Έγκριση της συνθέσεως του Διοικητικού Συμβουλίου της Εταιρείας το οποίο προέκυψε μετά την παραίτηση δύο μελών του στις 01/06/2012.
- Έγκριση πράξεων και αποφάσεων του Δ.Σ. από 01/06/2012 περιλαμβανομένων τροποποιήσεων ομολογιακών δανείων και προσθέτων πράξεων ομολογιακών δανείων.
- Τροποποίηση των άρθρων 1 & 12 του καταστατικού της εταιρείας.
- Λήψη αδείας της Γ.Σ. για κατάρτιση είτε τροποποίηση συμβάσεων της εταιρείας με μέλη του Δ.Σ. σύμφωνα με το άρθρο 23α του Κ.Ν. 2190/1920 όπως ισχύει.
- Ανακοινώσεις.
Σε περίπτωση κατά την οποία δεν επιτευχθεί απαρτία για την συζήτηση και λήψη αποφάσεως επί ενός ή περισσοτέρων θεμάτων, οι μέτοχοι καλούνται με την παρούσα και χωρίς δημοσίευση ιδιαίτερης πρόσκλησης σε επαναληπτική Γενική Συνέλευση στο ίδιο μέρος την Πέμπτη 7 Μαρτίου 2013 και ώρα 14:00, εάν δε και πάλι δεν επιτευχθεί απαρτία, σε δεύτερη επαναληπτική Γενική Συνέλευση στο ίδιο μέρος την Τρίτη 19 Μαρτίου 2013 και ώρα 16:30.