Συνεχης ενημερωση

  Παρασκευή, 11-Ιαν-2013 11:11

  Εριουργία Τρία Άλφα: Λήγει σήμερα το δικαίωμα συμμετοχής στην ΑΜΚ

  • Εκτύπωση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  Έως και την Παρασκευή 11/1/2013 μπορούν οι παλαιοί μέτοχοι της Εριουργίας Τρία Άλφα να συμμετάσχουν και να ασκήσουν τα δικαιώματα προτίμησης και προεγγραφής τους στο πλαίσιο της τρέχουσαν αύξησης μετοχικού κεφαλαίου.

  Σε σχετική ανακοίνωση επισημαίνεται ότι η εισηγμένη αναμένεται να αντλήσει κεφάλαια ύψους έως 2.244.190 ευρώ, εφόσον η αύξηση καλυφθεί πλήρως, με την έκδοση και διάθεση 793.000 νέων κοινών μετοχών, σε αναλογία 13 νέες κοινές μετοχές για κάθε 10 παλαιές κοινές ή προνομιούχες μετοχές και τιμή διάθεσης 2,83 Ευρώ ανά μετοχή. Από τα κεφάλαια που θα αντληθούν από την αύξηση, ποσό 1.075.000 Ευρώ αναμένεται να διατεθεί κατά προτεραιότητα για αποπληρωμή τραπεζικού δανεισμού, ενώ το ποσό που θα απομείνει αναμένεται να διατεθεί για τη χρηματοδότηση επένδυσης σε φωτοβολταϊκά πάρκα, σε συνδυασμό με ενδεχόμενο τραπεζικό δανεισμό. 

  Στο μεταξύ, στοχεύοντας στην ανάληψη έργων κατασκευής φωτοβολταϊκών πάρκων, η Εριουργία Τρία Άλφα ανακοίνωσε την υπογραφή σύμβασης ανάληψης εργολαβίας για την εγκατάσταση φωτοβολταϊκού πάρκου συνολικής ισχύος 500 ΚW, στο Δήμο Σοφάδων του νομού Καρδίτσας. Παράλληλα, η εισηγμένη εξετάζει την εξαγορά αδειών φωτοβολταϊκών πάρκων, γεγονός το οποίο εξαρτάται από το ποσοστό κάλυψης της τρέχουσας αύξησης μετοχικού κεφαλαίου και από το ενδεχόμενο λήψης τραπεζικού δανεισμού.

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ