11:35 09/09
Mega συμφωνία - ορόσημο για τον κλάδο της εξόρυξης: Η Anglo American συγχωνεύεται με την Teck Resources
Δημιουργούν έναν "γίγαντα" $53 δισ.. Από τα μεγαλύτερα deals στον μεταλλευτικό κλάδο της 10ετίας.
Την Τετάρτη 28 Νοεμβρίου θα ανακοινώσει η Intralot τα οικονομικά αποτελέσματα εννεαμήνου, ενώ την ίδια ημέρα θα πραγματοποιηθεί συνέντευξη Τύπου όπου θα ανακοινωθούν τα αποτελέσματα στους θεσμικούς επενδυτές και θα συζητηθούν οι τελευταίες οικονομικές εξελίξεις.
Ειδικότερα, σε ανακοίνωσή της η εταιρεία αναφέρει:
Ο κ. Κωνσταντίνος Αντωνόπουλος, Διευθύνων Σύμβουλος, ο κ. Ιωάννης Παντολέων, Γενικός Διευθυντής Οικονομικών και Ανάπτυξης, ο κ. Νικόλαος Παυλάκης, Διευθυντής Λογιστηρίου και ο κ. Ηλίας Αθανασίου, Group Strategic Planning Director, θα απευθυνθούν στους αναλυτές και στους θεσμικούς επενδυτές της INTRALOT για να παρουσιάσουν τα αποτελέσματα της Εταιρείας για το Γ’ τρίμηνο του 2012 (τα οποία θα δημοσιευθούν στον Τύπο την Τετάρτη 28 Νοεμβρίου 2012) καθώς και να συζητήσουν τις τελευταίες εξελίξεις της Εταιρείας.
ΑΤΖΕΝΤΑ: Σύντομη Παρουσίαση
Ερωτήσεις και Απαντήσεις
Λεπτομέρειες Τηλεφωνικής Συνδιάσκεψης
Ημερομηνία: Τετάρτη 28 Νοεμβρίου, 2012
Ώρα: Ελλάδα 17:00 - Αγγλία 15:00 - CET 16:00 - ΗΠΑ 10:00 (Ανατολική Ακτή)
Τηλ. Συνδιάσκεψης Ελλάδα +30 211 180 2000
Τηλ. Συνδιάσκεψης Ελλάδα + 30 210 94 60 800
Τηλ. Συνδιάσκεψης Αγγλία + 44 (0) 800 376 9250
Τηλ. Συνδιάσκεψης ΗΠΑ + 1 866 288 9315
Σας προτείνουμε να καλέσετε τα παραπάνω τηλέφωνα 5 με 10 λεπτά πριν την προγραμματισμένη ώρα έναρξης της τηλεφωνικής συνδιάσκεψης.
Λεπτομέρειες ζωντανής μετάδοσης
Η τηλεφωνική συνδιάσκεψη θα είναι διαθέσιμη μέσω webcast σε πραγματικό χρόνο από το διαδίκτυο και μπορείτε να συμμετάσχετε μέσω του εξής συνδέσμου: http://services.choruscall.eu/links/intralot129M.html