Σε αγορά 3.300 ιδίων μετοχών, με μέση τιμή κτήσης 0,45379 ευρώ και συνολική αξία συναλλαγής 1.497,50 ευρώ, προέβη την Τρίτη 2/10/2012 η εταιρεία ΡΕΒΟΪΛ ΑΕΕΠ, μέσω της ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΑΚΗΣ, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση.
Με γοργούς ρυθμούς προχωρά η ανάπτυξη του FTTH στην Ελλάδα, καθώς οι οπτικές ίνες βρίσκονται στο επίκεντρο της στρατηγικής των τηλεπικοινωνιακών παρόχων
Η αθόρυβη εξαγορά της Ελληνικής Ζύμης στην Κρήτη "φουσκώνει" τα μεγέθη της εταιρείας, ενώ ο Μιχάλης Αραμπατζής ετοιμάζεται να γίνει αρτοβιομήχανος με νέα μονάδα στη ΒΙΠΕ Θεσσαλονίκης.
Η εταιρεία πήρε τη βοήθεια μιας οργάνωσης που αγωνίζεται για τα δικαιώματα και την καλύτερη εκπροσώπηση των ανθρώπων με διαταραχή του αυτιστικού φάσματος.