Συνεχης ενημερωση

    Παρασκευή, 03-Αυγ-2012 17:01

    Nutriart: Συνεχίζονται οι διαπραγματεύσεις με τις τράπεζες

    • Εκτύπωση
    • Αποστολή με email
    • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
    • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
    • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

    Οι διαπραγματεύσεις με τις τράπεζες, σχετικά με τη χρονική επιμήκυνση της συμφωνίας, το ύψος της κεφαλαιακής ενίσχυσης και το εύρος αναδιάρθρωσης του δανεισμού συνεχίζονται, όπως διευκρινίζει σε σχετική της ανακοίνωση η Nutriart, σε απάντηση σχετικού ερωτήματος της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς με αφορμή πρόσφατο δημοσίευμα που αναρτήθηκε σε διαδικτυακό τόπο.

    Μέχρι την ολοκλήρωση αυτών, η εταιρεία δεν δύναται να σχολιάσει τα επιμέρους τμήματα της συνολικής διαδικασίας. Με την οριστικοποίηση της συμφωνίας, η εταιρεία θα προβεί άμεσα σε σχετική ανακοίνωση ενημερώνοντας το επενδυτικό κοινό. Σημειώνεται ότι το τελικό αποτέλεσμα των διαπραγματεύσεων δεν έχει ακόμα οριστικοποιηθεί. Από την πλευρά της η εταιρεία παρά τις αντιξοότητες και ειδικότερα το πρόβλημα ρευστότητας που αντιμετωπίζει, λαμβάνει και θα συνεχίσει να λαμβάνει  σε συνεννόηση  με τους προμηθευτές και τους εργαζόμενους της και πάντα στο μέτρο του δυνατού όλα τα απαιτούμενα μέτρα τα οποία βοηθούν στην απρόσκοπτη συνέχιση της λειτουργίας της μέχρι την κατάληξη των διαπραγματεύσεων.

    Με την επιτυχή ολοκλήρωση των διαπραγματεύσεων, η εταιρεία θα είναι σε θέση να επιτύχει τους στόχους της, να ενισχύσει με νέα δυναμική τη θέση της στις αγορές που δραστηριοποιείται, προς όφελος της επιχείρησης, των επενδυτών, των εργαζομένων της και των καταναλωτών.

    ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

    ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ