Την έκδοση και διάθεση, μέσω ιδιωτικής τοποθέτησης, κοινών ομολογιακών δανείων, μέχρι του ποσού των €3.000.000 και ονομαστικής αξίας εκάστης ομολογίας €1, διάρκειας 5 ετών κατ’ ανώτατο όριο για την αναχρηματοδότηση υφιστάμενου βραχυπρόθεσμου τραπεζικού δανεισμού της εταιρείας, ενέκρινε η Γενική Συνέλευση της 26ης Ιουνίου 2012 των μετόχων της εταιρείας ΜΟΤΟΔΥΝΑΜΙΚΗ ΑΕΕ, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση.
Την ίδια στιγμή η Γενική Συνέλευση αποφάσισε:
Την εξακολούθηση της ισχύος της απόφασης της ΓΣ της 17.05.2011 περί παράτασης του χρονικού διαστήματος αγοράς ιδίων μετοχών (έως την 17.05.2013) τροποποιημένης ωστόσο ως προς το κατώτατο όριο αγοράς των ιδίων μετοχών που μειώνεται από 0,30 € σε 0,15 €.
Την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της Εταιρίας κατά € 118.000 συνεπεία κεφαλαιοποίησης μη διατεθέντων κερδών από το λογαριασμό «κέρδη (ή αποτελέσματα) εις νέον» για τη χορήγηση στο Διευθύνοντα Σύμβουλο της Εταιρίας διακοσίων χιλιάδων (200.000) νέων δωρεάν μετοχών αξίας εκάστης € 0,59 που θα εκδοθούν κατόπιν αύξησης του μετοχικού κεφαλαίου κατ’ εφαρμογή των άρθρων 1§ 2 και 2 του Π.Δ. 30/1988. Σε εφαρμογή της εν λόγω απόφασης περί αύξησης του μετοχικού κεφαλαίου τροποποιείται ανάλογα το άρθρο 5 του Καταστατικού της Εταιρίας με τίτλο «Μετοχικό Κεφάλαιο». Μετά την εν λόγω αύξηση, το μετοχικό κεφάλαιο ανέρχεται σε 6.903.000 € και διαιρείται σε 11.700.000 μετοχές ονομαστικής αξίας εκάστης € 0,59.
Την προσθήκη 2ης υποπαραγράφου στην παράγραφο 1 του άρθρου 6 του Καταστατικού της Εταιρίας που φέρει τον τίτλο «Μετοχές», η οποία (2η υποπαράγραφος) έχει ως εξής:
« Άρθρο 6
1. (…)
(2η υποπαράγραφος) …Εφόσον οι μετοχές της Εταιρίας έχουν εκδοθεί σε άϋλη μορφή, η μεταβίβαση των μετοχών αυτών γίνεται με σχετική καταχώριση στο μητρώο όπου τηρούνται οι κινητές αξίες, σύμφωνα με τις εκάστοτε ισχύουσες σχετικές διατάξεις. Προκειμένου περί ονομαστικών μετοχών, ο εγγεγραμμένος στο μητρώο των κινητών αξιών θεωρείται έναντι της εκδότριας ως μέτοχος».