Συνεχης ενημερωση

  Τετάρτη, 06-Σεπ-2006 19:44

  Μάρακ: Στις 28/09 η ΓΣ για reverse split

  • Εκτύπωση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου
  Την μείωση του μετοχικού κεφαλαίου με κεφαλαιοποίηση συσσωρευμένων ζημιών προηγούμενων χρήσεων με ταυτόχρονη μείωση, εφόσον χρειασθεί, του αριθμού των μετοχών της εταιρείας με αύξηση της ονομαστικής τους αξίας (Reverse split), αλλά και την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου με κεφαλαιοποίηση αποθεματικών θα αποφασίσει η ΓΣ των μετόχων στις 28/9.
   
  Μεταξύ άλλων αναμένεται να αποφασισθεί η τροποποίηση του καταστατικού συνεπεία των ως άνω αυξομειώσεων του μετοχικού κεφαλαίου. 
   
  Για το λόγο αυτό οι κ.κ. μέτοχοι που επιθυμούν να συμμετάσχουν στην Έκτακτη Γενική Συνέλευση πρέπει, μέσω του χειριστού τους στο Σύστημα Αϋλων Τίτλων (Σ.Α.Τ.), να δεσμεύσουν το σύνολο ή μέρος των μετοχών που κατέχουν και να παραλάβουν από τον ίδιο βεβαίωση δεσμεύσεως μετοχών, την οποία πρέπει να καταθέσουν στην Εταιρεία ή στο Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων ή σε οποιαδήποτε τραπεζική εταιρεία στην Ελλάδα και να προσκομίσουν τα σχετικά αποδεικτικά έγγραφα, ως και τυχόν πληρεξούσια αντιπροσώπευσης, στα γραφεία της εταιρείας. (Μαρίας Κιουρί 165 & Τριπόλεως, Πέραμα), πέντε (5) τουλάχιστον εργάσιμες ημέρες πριν από την ημέρα της Έκτακτης Γενικής Συνέλευσης.
   
  Σε περίπτωση που δεν έχει ορισθεί χειριστής και οι μετοχές βρίσκονται στον ειδικό λογαριασμό, η βεβαίωση δεσμεύσεως μετοχών θα χορηγείται από το Κεντρικό Αποθετήριο Αξιών.

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ