Συνεχης ενημερωση

    Πέμπτη, 12-Ιουλ-2012 11:15

    Jumbo: Επιστροφή κεφαλαίου €0,21 στην έκτακτη Γ.Σ.

    • Εκτύπωση
    • Αποστολή με email
    • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
    • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
    • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

    Tην επιστροφή κεφαλαίου ποσού 0,21 ευρώ ανά μετοχή θα προτείνει η διοίκηση της Jumbo στην έκτακτη γενική συνέλευση των μετόχων που θα πραγματοποιηθεί την 25/07/2012.

    Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, ο όμιλος διατήρησε ακόμη και φέτος, τη θετική του πορεία. Οι πωλήσεις για την οικονομική χρήση Ιούλιος 2011-Ιούνιος 2012 αυξήθηκαν +0,88% και ανήλθαν σε 494,29 εκατομμύρια ευρώ.

    Παράλληλα, οι μέτοχοι εμπιστεύθηκαν τη διοίκηση που είχε δηλώσει ότι «στόχος μας είναι να διατηρηθούν σταθερές οι πωλήσεις» (ετήσιος στόχος 0%-1%).

    Κατά τη 12μηνη οικονομική χρήση που έληξε τον Ιούνιο του 2012, ο όμιλος λειτούργησε συνολικά 6 νέα υπερκαταστήματα από τα οποία 4 λειτουργούν στην Ελλάδα και 2 στη Βουλγαρία ανεβάζοντας τον πήχη για το δίκτυο καταστημάτων στα 58.

    Τέλος, σημειώνεται πως η διοίκηση ανταποδίδει την εμπιστοσύνη που έδειξαν οι μέτοχοι, προαναγγέλλοντας ότι το θετικό πρόσημο στις πωλήσεις συνοδεύεται με θετικό πρόσημο και στα καθαρά κέρδη για τη χρήση που μόλις έληξε.

    ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

    ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ