13:13 10/09
Forum SA: Στρατηγική εξαγορά της Omind Creatives
Αναφερόμενος στο οικονομικό σκέλος της συμφωνίας, ο κ. Παναγούλιας υπογράμμισε ότι "το τίμημα αντανακλά εύλογα την αξία των brands".
Διεύρυνση ζημιών και πτώση πωλήσεων κατέγραψε το πρώτο τρίμηνο η Πετρόπουλος. Ειδικότερα, όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, οι τιμολογηθείσες πωλήσεις του Ομίλου κατά την περίοδο 1η Ιανουαρίου – 31 Μαρτίου μειώθηκαν κατά 22% και ανήλθαν σε €11,2 εκ (€14,4εκ το 2011).
Οι συνολικές πωλήσεις του Ομίλου (που συμπεριλαμβάνουν και τις έμμεσες) κατά την ίδια περίοδο μειώθηκαν επίσης κατά 22% και ανήλθαν σε € 11,3.εκ. (€14,5 εκ. το 2011).
Τα αποτελέσματα μετά από φόρους και δικαιώματα μειοψηφίας ανήλθαν σε €-846 χιλ (ζημίες) έναντι ζημιών €-519 χιλ το 2011.
Ο δείκτης φερεγγυότητας του Ομίλου (καθαρή θέση ως % του συνόλου του ενεργητικού χωρίς τα μετρητά και ισοδύναμα) στις 31.3.2012 ήταν 47%.
*Δείτε τα αποτελέσματα της Πετρόπουλος στη στήλη "Σχετικά αρχεία".