14:13 08/09
Mega deal 17 δισ. δολ. μεταξύ SpaceX και EchoStar
Το deal αφορά στην αγορά φάσματος και είναι μεταξύ μεγαλύτερων συμφωνιών φέτος.
Την Παρασκευή 30 Μαρτίου 2012, μετά το κλείσιμο της συνεδρίασης του Χρηματιστηρίου Αθηνών, ορίστηκε η ανακοίνωση των ετήσιων οικονομικών καταστάσεων της Κυριακούλης για το 2011, ενώ το Σάββατο 31 Μαρτίου θα ακολουθήσει η δημοσίευσή τους.
Η τακτική γενική συνέλευση των μετόχων ορίστηκε για τη Δευτέρα 25 Ιουνίου 2012, ενώ όπως σημειώνεται η εταιρεία διατηρεί το δικαίωμα να μεταβάλει τις παραπάνω ημερομηνίες, αφού ενημερώσει έγκαιρα το επενδυτικό κοινό με τροποποίηση του παρόντος.
Σημειώνεται πως το διοικητικό συμβούλιο σκοπεύει να προτείνει στην τακτική γενική συνέλευση των μετόχων τη μη διανομή μερίσματος για τη χρήση του 2011. Σε περίπτωση που η τακτική γενική συνέλευση διαφοροποιηθεί με απόφασή της από την προαναφερθείσα πρόταση του διοικητικού συμβουλίου, θα υπάρξει τροποποίηση του παρόντος και ενημέρωση του επενδυτικού κοινού με καινούρια ανακοίνωση.