ΟΤΕ: Στις 10/11 η δημοσίευση των αποτελεσμάτων γ΄ τριμήνου
Εκτύπωση
Αποστολή με email
Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
Μικρότερο μέγεθος κειμένου
Την Πέμπτη, 10 Νοεμβρίου 2011 θα δημοσιεύσει ο ΟΤΕ τα οικονομικά αποτελέσματα του τρίτου τριμήνου 2011, σύμφωνα με τα Διεθνή Πρότυπα Χρηματοοικονομικής Αναφοράς (Δ.Π.Χ.Α.).
Όπως σημειώνεται σε ανακοίνωση του Οργανισμού, τα αποτελέσματα θα δημοσιευθούν το πρωί και η διοίκηση του ΟΤΕ θα διοργανώσει τηλε-συνδιάσκεψη στις 17:00 (Ελλάδα) την ίδια ημέρα για να συζητήσει τα αποτελέσματα.
Πρόκειται για μία νεοσύστατη εταιρεία ανάπτυξης πρακτόρων Τεχνητής Νοημοσύνης που ιδρύθηκε στην Κίνα και αργότερα μετέφερε την έδρα της στη Σιγκαπούρη.
Ενώ η αμερικανική εταιρεία παλεύει με τους δασμούς, η 2ΧΜ Ελλάς, διανομέας της Crocs στην Ελλάδα, διπλασίασε τα κέρδη της το 2024 με τζίρο 32,74 εκατ. ευρώ.
Άλμα 43% στο ενεργητικό και αύξηση καθαρών κεφαλαίων κατά 23%. Πλήρης έλεγχος από τη βρετανική μητρική, εκτός η οικογένεια Μαρινόπουλου. Οι προοπτικές επέκτασης.
Η πιο κρίσιμη ευθεία της χρονιάς για τις αλυσίδες σούπερ μάρκετ με έπαθλο το γεμάτο εορταστικό καλάθι. Τι δείχνει η "ψαλίδα" αξίας-όγκου. Το comeback της ιδιωτικής ετικέτας.