Συνεχης ενημερωση
Σε έκτακτη γενική συνέλευση καλεί του μετόχους της στις 2/11 η Attica Group, για συζήτηση και λήψη αποφάσεων επί των ακολούθων θεμάτων ημερήσιας διάταξης:
1. Μείωση του μετοχικού κεφαλαίου της Εταιρίας με μείωση της ονομαστικής αξίας των μετοχών από Ευρώ 0,83 ανά μετοχή σε Ευρώ 0,30 ανά μετοχή, με σκοπό το σχηματισμό ειδικού αποθεματικού σύμφωνα με το άρθρο 4 παράγραφος 4α του κ.ν. 2190/1920 όπως ισχύει. Αντίστοιχη τροποποίηση του άρθρου 5 του Καταστατικού της Εταιρίας που αφορά το μετοχικό κεφάλαιο.
2. Αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της Εταιρίας με καταβολή μετρητών μέχρι ποσού Ευρώ 24.436.690,80 με την έκδοση έως 81.455.636 νέων κοινών ονομαστικών μετοχών ονομαστικής αξίας εκάστης Ευρώ 0,30 με τιμή διάθεσης στην ονομαστική αξία και δικαίωμα προτίμησης υπέρ των παλαιών μετόχων. Καθορισμός της προθεσμίας άσκησης του δικαιώματος προτίμησης, του τρόπου διάθεσης των μετοχών που θα παραμείνουν αδιάθετες μετά τη λήξη της εν λόγω προθεσμίας και των λοιπών όρων της αύξησης. Εξουσιοδότηση του Διοικητικού Συμβουλίου της Εταιρίας για τη ρύθμιση όλων των θεμάτων που αφορούν την αύξηση κεφαλαίου και την εισαγωγή προς διαπραγμάτευση των νέων μετοχών στο Χρηματιστήριο Αθηνών και κάθε συναφούς θέματος. Αντίστοιχη τροποποίηση του άρθρου 5 του Καταστατικού της Εταιρίας που αφορά το μετοχικό κεφάλαιο.
Σε περίπτωση μη επίτευξης της απαιτούμενης εκ του Νόμου απαρτίας για την λήψη απόφασης επί των θεμάτων της Ημερησίας Διάταξης, η τυχόν Α΄ Επαναληπτική Έκτακτη Γενική Συνέλευση θα συνέλθει την 14η Νοεμβρίου 2011, ημέρα Δευτέρα και ώρα 17.00 στον ίδιο χώρο, και η τυχόν Β΄ Επαναληπτική Έκτακτη Γενική Συνέλευση θα συνέλθει την 25η Νοεμβρίου 2011, ημέρα Παρασκευή και ώρα 17.00 στον ίδιο χώρο, με τα ίδια θέματα Ημερήσιας Διάταξης.
-
21:40 Δριμύ ψύχος, αρνητικές θερμοκρασίες και ισχυροί άνεμοι: Πού θα χιονίσει τις επόμενες ώρες
-
21:18 ΗΠΑ: Το υπουργείο Εσωτερικής Ασφάλειας στέλνει εκατοντάδες επιπλέον αστυνομικούς στη Μινεσότα
-
21:01 Κλειστά τα σχολεία σε Φλώρινα, Αμύνταιο και Πρέσπες
-
20:33 Bloomberg News: Βρετανία και Γερμανία συζητούν την παρουσία δυνάμεων του ΝΑΤΟ στη Γροιλανδία
-
20:15 "Ναι" σε δύο συναντήσεις με τον πρωθυπουργό λένε στελεχη της κυβέρνησης
-
20:13 Μ.Χαρακόπουλος: Ο αθλητισμός βαλβίδα αποσυμπίεσης της εφηβικής έντασης
-
20:00 Τι θέλει στη Γροιλανδία ο Τραμπ
-
19:55 Ανακούφιση στην Άγκυρα, ικανοποίηση Φιντάν: Χαλέπι "καθαρό" από Κούρδους της Συρίας
-
19:40 Βρετανικά στρατεύματα στη Γροιλανδία;
-
19:32 YΠΕΞ Κούβας: Οι ΗΠΑ συμπεριφέρονται με "εγκληματικό" τρόπο που απειλεί την παγκόσμια ειρήνη
-
Μ. Καρυστιανού: Δεν θα είναι στο κόμμα ο Φαραντούρης, ποιους άλλους "κόβει" - Ο πιο στενός της συνεργάτης
-
Μπλόκο στα μετρητά και στον χρυσό στην Τουρκία - Νέα μέτρα για τις αποταμιεύσεις
-
Γροιλανδία: Ο Τραμπ ζητά σχέδιο εισβολής, αντιδρά ο στρατός – Σε συναγερμό οι Ευρωπαίοι του ΝΑΤΟ
-
Πιο πλούσια από ποτέ τα γερμανικά νοικοκυριά
-
Αλλάζει το επίδομα ανεργίας
-
Οι ΗΠΑ "μπαίνουν" στις κυπριακές στρατιωτικές βάσεις
-
Όλες οι καραμπόλες από το κόμμα Καρυστιανού
-
Μ. Σάλλας: Αγροτική πολιτική χωρίς διατροφική επάρκεια
-
Λαϊκή εξέγερση στο Ιράν - Ξεπερνούν τους 500 οι νεκροί - Πιθανή η αμερικανική επέμβαση
-
Ο Τραμπ απειλεί την Κούβα: Δεν θα υπάρξουν άλλα χρήματα ή πετρέλαιο από τη Βενεζουέλα - Κάντε συμφωνία μαζί μας πριν είναι πολύ αργά
-
Λαϊκή εξέγερση στο Ιράν - Ξεπερνούν τους 500 οι νεκροί - Πιθανή η αμερικανική επέμβαση (36)
-
Γροιλανδία: Ο Τραμπ ζητά σχέδιο εισβολής, αντιδρά ο στρατός – Σε συναγερμό οι Ευρωπαίοι του ΝΑΤΟ (32)
-
Όλες οι καραμπόλες από το κόμμα Καρυστιανού (24)
-
Μ. Καρυστιανού: Δεν θα είναι στο κόμμα ο Φαραντούρης, ποιους άλλους "κόβει" - Ο πιο στενός της συνεργάτης (17)
-
Τι θέλει στη Γροιλανδία ο Τραμπ (8)
-
Μπλόκο στα μετρητά και στον χρυσό στην Τουρκία - Νέα μέτρα για τις αποταμιεύσεις (7)
-
Κ. Μητσοτάκης: Στο νέο άγριο κόσμο που διαμορφώνεται πυξίδα μας η προσήλωση στο διεθνές δίκαιο (7)
-
Nέα ψηφιακά όπλα κατά της φοροδιαφυγής ενεργοποιεί το 2026 η ΑΑΔΕ (7)
-
Συνελήφθησαν 3 οδηγοί μηχανών που έτρεχαν με μεγάλες ταχύτητες και έκαναν σούζες σε δρόμους της Αττικής (6)
-
Γ. Παπανδρέου: Οι αγρότες δεν ζητούν προνόμια, αλλά δικαιοσύνη, αξιοπρέπεια, διαφάνεια και λογοδοσία (5)
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ