Συνεχης ενημερωση

    Δευτέρα, 19-Σεπ-2011 10:52

    Axon Συμμετοχών: Ανάκληση πρόσκλησης για έκτακτη Γ.Σ.

    • Εκτύπωση
    • Αποστολή με email
    • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
    • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
    • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

    Την ανάκληση της απόφασης για σύγκληση Γ.Σ. στις 19/9 ανακοίνωσε η Axon Συμμετοχών. Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, μοναδικό θέμα της Γ.Σ. ήταν η αύξηση της ονομαστικής αξίας των μετοχών της εταιρείας με ταυτόχρονη μείωση του συνολικού αριθμού των μετοχών (συνένωση μετοχών - reverse split), 

    Η ανάκληση πραγματοποιείται κατόπιν της τροποποιήσεως του Κανονισμού Λειτουργίας του Χρηματιστηρίου Αθηνών και ειδικότερα κατόπιν της κατάργησης της υποπαραγράφου (6) της παραγράφου 7.2.5. που αποφασίστηκε στην υπ αριθμ. 16/16.08.2011 συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου του Χρηματιστηρίου Αθηνών και εγκρίθηκε με την υπ αριθμ. 594/19.08.2011 απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς.

    Με την ως άνω τροποποίηση του Κανονισμού Λειτουργίας του Χρηματιστηρίου Αθηνών ,εκλείπει πλέον ο λόγος που είχε συγκληθεί η προαναφερόμενη Εκτακτη Γενική Συνέλευση , δηλαδή η αποφυγή της μεταφοράς των μετοχών της Εταιρείας στην Κατηγορία Χαμηλής Διασποράς και Ειδικών Χαρακτηριστικών , λόγω του ότι για διάστημα τριών συνεχόμενων ημερών διαπραγμάτευσης , η μέση τιμή κλεισίματος της μετοχής κατήλθε των 0,30 ευρώ.



    Αθήνα 16 Σεπτεμβρίου 2011



    Το Διοικητικό Συμβούλιο

    ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

    ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ