Συνεχης ενημερωση

  Τετάρτη, 31-Αυγ-2011 18:14

  Χ.Α.: Πράσινο φως για νέες μετοχές Coca Cola 3Ε

  • Εκτύπωση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου
  Την εισαγωγή προς διαπραγμάτευση των 28.749 νέων κοινών ονομαστικών μετοχών της εταιρείας "COCA COLA ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΕΜΦΙΑΛΩΣΕΩΣ Α.Ε.", που προέκυψαν από την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου λόγω άσκησης του δικαιώματος προαίρεσης αγοράς μετοχών (stock option plan) από τα στελέχη της εταιρίας και των συνδεδεμένων με αυτήν εταιριών, ενέκρινε το Διοικητικό Συμβούλιο του Χρηματιστηρίου Αθηνών κατά τη σημερινή του συνεδρίαση.

  Ως ημερομηνία έναρξης διαπραγμάτευσης των νέων μετοχών ορίστηκε η 5η Σεπτεμβρίου 2011.

  Επίσης, το Διοικητικό Συμβούλιο του Χρηματιστηρίου Αθηνών κατά τη σημερινή του συνεδρίαση ενημερώθηκε για:

  * την αύξηση της ονομαστικής αξίας της μετοχής της εταιρίας «ΕΚΔΟΤΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΛΙΒΑΝΗ ΑΒΕ» από ευρώ 0,90 σε ευρώ 1,00. Ως ημερομηνία έναρξης διαπραγμάτευσης των υφισταμένων μετοχών με τη νέα ονομαστική αξία ορίστηκε η 6η Σεπτεμβρίου 2011.

  * την ισόποση αύξηση και μείωση της ονομαστικής αξίας της μετοχής της εταιρίας "FRIGOGLASS A.B.E.E." και την αναλογική επιστροφή του ποσού ευρώ ευρώ 0,161040 ανά μετοχή στους μετόχους της με καταβολή μετρητών. Ως ημερομηνία έναρξης διαπραγμάτευσης των υφισταμένων μετοχών με τελική ονομαστική αξία μετοχής ευρώ 0,30 και ως ημερομηνία αποκοπής του δικαιώματος συμμετοχής στην επιστροφή κεφαλαίου ορίστηκε η 6η Σεπτεμβρίου 2011. Δικαιούχοι της επιστροφής κεφαλαίου είναι οι εγγεγραμμένοι στα αρχεία του Σ.Α.Τ. ως κάτοχοι των μετοχών κατά την 8η Σεπτεμβρίου 2011. Επίσης, το Διοικητικό Συμβούλιο του Χρηματιστηρίου Αθηνών ενέκρινε την εισαγωγή προς διαπραγμάτευση των 10.090.659 νέων κοινών ονομαστικών μετοχών της εταιρίας, που προέκυψαν από αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου με διανομή δωρεάν μετοχών στους μετόχους της εταιρίας, σε αναλογία 1 νέα κοινή ονομαστική μετοχή για κάθε 4 παλαιές κοινές ονομαστικές μετοχές. Ως ημερομηνία αποκοπής του δικαιώματος συμμετοχής στην εν λόγω αύξηση ορίστηκε η 7η Σεπτεμβρίου 2011. Δικαιούχοι των νέων μετοχών είναι μέτοχοι που θα είναι εγγεγραμμένοι στα αρχεία του Σ.Α.Τ. ως κάτοχοι των μετοχών κατά την 9η Σεπτεμβρίου 2011. Ως ημερομηνία έναρξης διαπραγμάτευσης των νέων μετοχών ορίστηκε η 13η Σεπτεμβρίου 2011.

  * τη μείωση της ονομαστικής αξίας της μετοχής της εταιρίας "F.H.L. Η. ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ ΜΑΡΜΑΡΑ-ΓΡΑΝΙΤΕΣ Α.Β.Ε.Ε." από ευρώ 1,15 σε ευρώ 1,10 και την επιστροφή ποσού ευρώ 0,05 ανά μετοχή στους μετόχους της με καταβολή μετρητών. Ως ημερομηνία έναρξης διαπραγμάτευσης των υφισταμένων μετοχών με νέα ονομαστική αξία μετοχής ευρώ 1,10 και ως ημερομηνία αποκοπής του δικαιώματος συμμετοχής στην επιστροφή κεφαλαίου ορίστηκε η 6η Σεπτεμβρίου 2011. Δικαιούχοι της επιστροφής κεφαλαίου είναι οι εγγεγραμμένοι στα αρχεία του Σ.Α.Τ. ως κάτοχοι των μετοχών κατά την 8η Σεπτεμβρίου 2011.

  * τη μείωση της ονομαστικής αξίας της μετοχής της εταιρίας "ΕΛΒΕ ΕΝΔΥΜΑΤΩΝ Α.Ε." από ευρώ 0,35 σε ευρώ 0,32 και την επιστροφή ποσού ευρώ 0,03 ανά μετοχή στους μετόχους της με καταβολή μετρητών. Ως ημερομηνία έναρξης διαπραγμάτευσης των υφισταμένων μετοχών με τελική ονομαστική αξία μετοχής ευρώ 0,32 και ως ημερομηνία αποκοπής του δικαιώματος συμμετοχής στην επιστροφή κεφαλαίου ορίστηκε η 6η Σεπτεμβρίου 2011. Δικαιούχοι της επιστροφής κεφαλαίου είναι οι εγγεγραμμένοι στα αρχεία του Σ.Α.Τ. ως κάτοχοι των μετοχών κατά την 8η Σεπτεμβρίου 2011. Επίσης, το Διοικητικό Συμβούλιο του Χρηματιστηρίου Αθηνών ενημερώθηκε για την αλλαγή επωνυμίας της εταιρίας σε "ΕΛΒΕ ΑΝΩΝΥΜΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ", η οποία θα ισχύει από την 6η Σεπτεμβρίου 2011.

  * την ισόποση αύξηση και μείωση της ονομαστικής αξίας της μετοχής της εταιρίας "M.L.S. ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ Α.Ε." και την αναλογική επιστροφή του ποσού ευρώ 0,045 ανά μετοχή στους μετόχους της με καταβολή μετρητών. Ως ημερομηνία έναρξης διαπραγμάτευσης των υφισταμένων μετοχών με τελική ονομαστική αξία μετοχής ευρώ 0,37 και ως ημερομηνία αποκοπής του δικαιώματος συμμετοχής στην επιστροφή κεφαλαίου ορίστηκε η 6η Σεπτεμβρίου 2011. Δικαιούχοι της επιστροφής κεφαλαίου είναι οι εγγεγραμμένοι στα αρχεία του Σ.Α.Τ. ως κάτοχοι των μετοχών κατά την 8η Σεπτεμβρίου 2011.

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ