Συνεχης ενημερωση

  Παρασκευή, 29-Ιουλ-2011 16:31

  Audiovisual: Σύσταση νέας εταιρείας με Italia Film International

  • Εκτύπωση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου
  Την ολοκλήρωση των διαπραγματεύσεων με την εταιρεία ITALIA FILM INTERNATIONAL SAL, τη μεγαλύτερη εταιρεία κινηματογραφικής διανομής στη Μέση Ανατολή και μέλος του ομίλου G. VINCENTI AND SONS SAL, και τη σύσταση νέας εταιρείας ανακοίνωσε η Audiovisual.

  Όπως επισημαίνεται σε σχετική ανακοίνωση, τα δύο μέρη προχωρούν στη σύσταση νέας ανώνυμης εταιρείας με την επωνυμία ITALIA FILM ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΚΑΙ ΔΙΑΝΟΜΗΣ ΟΠΤΙΚΟΑΚΟΥΣΤΙΚΩΝ ΕΡΓΩΝ και διακριτικό τίτλο ITALIA FILM AE στην οποία η ημετέρα εταιρεία θα συμμετέχει με ποσοστό 25% στο καταβεβλημένο κεφάλαιο, ύψους εξήντα χιλιάδων (60.000) ευρώ.

  Βασικοί στόχοι της υπό σύσταση, εταιρείας είναι αφενός η εξασφάλιση και η συμφέρουσα αγορά των δικαιωμάτων ιδιαίτερα σημαντικών και μεγάλων κινηματογραφικών παραγωγών του Hollywood, πράγμα που εγγυώνται η επενδυτική θέση και οι σχέσεις της ITALIA FILM INTERNATIONAL SAL με τις διεθνείς εταιρείες παραγωγής και αφετέρου η εκμετάλλευσή των αντίστοιχα στην Ελλάδα και Κύπρο, κάτι που εγγυώνται η πολυετής εμπειρία, η τεχνογνωσία, και η θέση της εταιρείας ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΗΧΟΥ ΚΑΙ ΕΙΚΟΝΟΣ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ στην ελληνική αγορά.

  Oι επικεφαλής των δύο εταιρειών κύριοι Joseph Vincenti της ITALIA FILM INTERNATIONAL SAL και Χάρυ Αντωνόπουλος της ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΗΧΟΥ ΚΑΙ ΕΙΚΟΝΟΣ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ εκτιμούν ότι η καινούργια εταιρεία θα έχει άμεσα επιτυχή αποτελέσματα στον χώρο της ψυχαγωγίας στην Ελληνική και Κυπριακή αγορά, καταλήγει η ανακοίνωση.

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ