Συνεχης ενημερωση

    Παρασκευή, 22-Ιουλ-2011 13:13

    Ανδρομέδα: Αναβλήθηκε για τις 2/8 η έκτακτη Γ.Σ.

    • Εκτύπωση
    • Αποστολή με email
    • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
    • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
    • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

    Για τις 2/8 αναβλήθηκε η έκτακτη γενική συνέλευση των μετόχων της Ανδρομέδα, λόγω μη επίτευξης της απαιτούμενης εκ του νόμου απαρτίας κατά τη σημερινή συνάντηση.

    Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, στη συνέλευση θα συζητηθούν και θα ληφθούν αποφάσεις επί των κάτωθι θεμάτων:

    Μείωση μετοχικού κεφαλαίου με επιστροφή κεφαλαίου στους μετόχους 0,05 ευρώ ανά μετοχή, με αντίστοιχη μείωση της ονομαστικής αξίας της μετοχής και τροποποίηση του άρθρου 5 του Καταστατικού. 

    Μείωση του Μετοχικού Κεφαλαίου της εταιρίας, με ακύρωση ιδίων μετοχών και τροποποίηση του άρθρου 5 του Καταστατικού της. 

    Λήψη απόφασης για αγορά ιδίων μετοχών, με βάση τις διατάξεις του άρθρου 16 του Κ.Ν. 2190/1920, όπως τροποποιήθηκε με το Ν. 3604/2007. 

    ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

    ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ