Αναβλήθηκε η προγραμματισμένη για σήμερα επαναληπτική γενική συνέλευση των μετόχων της Σελόντα ελλείψει της απαιτούμενης από το νόμο απαρτίας.
Eξάλλου, σημειώνεται ότι χωρίς το δικαίωμα στο μέρισμα της χρήσης 2005, ύψους 0,02 ευρώ θα διαπραγματεύονται οι μετοχές της Σελόντα από τη Δευτέρα 21 Αυγούστου 2006. Ως εκ τούτου, δικαιούχοι του μερίσματος είναι οι κάτοχοι μετοχών της εταιρείας με τη λήξη της συνεδρίασης της Παρασκευής 18 Αυγούστου.
Η καταβολή του μερίσματος θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 29 Αυγούστου 2006 από την Τράπεζα Πειραιώς ως ακολούθως:
1. Μέσω των χειριστών στο Σ.Α.Τ., σύμφωνα με τα άρθρα 329 του Κανονισμού του Χ.Α. και 39 του Κανονισμού του Κ.Α.Α.
2. Μέσω του δικτύου των καταστημάτων της Τράπεζας Πειραιώς, για όσους εκ των μετόχων έχουν ζητήσει εξαίρεση από το χειριστή τους στο Σ.Α.Τ.
3. Για όσους εκ των μετόχων δεν καταστεί, για διάφορους λόγους, δυνατή η πίστωση μέσω των χειριστών τους, θα είναι δυνατή η είσπραξη του μερίσματος από την Παρασκευή 1 Σεπτεμβρίου 2006, μέσω του Δικτύου των καταστημάτων της ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ Α.Ε..
Η είσπραξη του μερίσματος για τις παραπάνω 2 και 3 περιπτώσεις είναι δυνατή μέχρι 31 Δεκεμβρίου 2006 και πραγματοποιείται με την κοινοποίηση του Κ.Α.Μ.Ε. (Κωδικός Αριθμός Μερίδα Επενδυτή, Σ.Α.Τ.) και την επίδειξη του Δελτίου Αστυνομικής Ταυτότητας, είτε αυτοπροσώπως είτε με νόμιμα εξουσιοδοτημένο αντιπρόσωπό τους.
Μετά την παραπάνω ημερομηνία (31-12-2006) η πληρωμή του μερίσματος θα πραγματοποιείται μόνο από τα γραφεία της Σελόντα στη διεύθυνση Ναυάρχου Νικοδήμου 30, Αθήνα, τηλ. 210 37 24 900. Για περισσότερες πληροφορίες οι κ.κ. Μέτοχοι μπορούν να απευθύνονται στο Τμήμα Μετόχων της εταιρείας (κα Μάχη Παπατόλη, τηλ. 210-37 24 900).