07:33 19/12
Metlen: Τι προβλέπει η νέα συμφωνία με την KNDS και οι επόμενες κινήσεις στην άμυνα
Σύμβαση για την προμήθεια 200 τμημάτων για το Leopard 2A8, τα οποία θα κατασκευαστούν στο Αμυντικό Hub της Metlen στον Βόλο έως το 2031.
Τη μείωση μετοχικού κεφαλαίου με επιστροφή κεφαλαίου στους μετόχους 0,05 ευρώ ανά μετοχή θα συζητήσει μεταξύ άλλων η έκτακτη Γ.Σ. της Ανδρομέδας στις 22/7, ημέρα Παρασκευή και ώρα 09.30 π.μ. Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, η Γ.Σ. θα πραγματοποιηθεί στα γραφεία της Εταιρίας Τατοΐου 21 στην Κηφισιά, για συζήτηση και λήψη αποφάσεων για τα ακόλουθα θέματα της ημερήσιας διάταξης:
1. Μείωση μετοχικού κεφαλαίου με επιστροφή κεφαλαίου στους μετόχους 0,05 ευρώ ανά μετοχή, με αντίστοιχη μείωση της ονομαστικής αξίας της μετοχής και τροποποίηση του άρθρου 5 του Καταστατικού.
2. Μείωση του Μετοχικού Κεφαλαίου της εταιρίας, με ακύρωση ιδίων μετοχών και τροποποίηση του άρθρου 5 του Καταστατικού της.
3. Λήψη απόφασης για αγορά ιδίων μετοχών, με βάση τις διατάξεις του άρθρου 16 του Κ.Ν. 2190/1920, όπως τροποποιήθηκε με το Ν. 3604/2007.
4. Διάφορες ανακοινώσεις.
Σε περίπτωση μη επίτευξης της απαιτούμενης εκ του νόμου απαρτίας, για το σύνολο ή για ορισμένα θέματα της ημερήσιας διάταξης, οι κ.κ. Μέτοχοι καλούνται σε:
- Α΄ Επαναληπτική Γενική Συνέλευση, την 2α Αυγούστου 2011, ημέρα Τρίτη και ώρα 09:30 π.μ. στα γραφεία της Εταιρίας Τατοΐου 21, στην Κηφισιά.
- Β΄ Επαναληπτική Γενική Συνέλευση, την 16η Αυγούστου 2011, ημέρα Τρίτη και ώρα 09:30 π.μ. στα γραφεία της Εταιρίας Τατοΐου 21, στην Κηφισιά.