07:30 31/12
Dimand: Στην Alpha Bank έναντι 36 εκατ. ευρώ το "Μινιόν"
Μέχρι το 2028, αναμένονται κέρδη 170 εκατ. ευρώ για τον όμιλο ανάπτυξης ακινήτων από πωλήσεις επιλεγμένων κτιρίων του χαρτοφυλακίου που αναπτύσσει.
Τη συνέχιση των διαπραγματεύσεων για την υπογραφή σύλλογικής σύμβασης εργασία αποφάσισε η εκτελεστική επιτροπή της ΟΜΕ-ΟΤΕ κατά τη συνεδρίαση της στις 27/7. Επίσης, αποφασίστηκε να προσέλθει η ΟΜΕ-ΟΤΕ στην προγραμματισμένη για την Δευτέρα 31/7/06 συνάντηση των διαπραγματευτικών ομάδων, όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση.
Η Εκτελεστική επιτροπή της ΟΜΕ ΟΤΕ επισημαίνει πως η διαπραγμάτευση γίνεται στα πλαίσια του Ν. 1876/90 και της εξώδικης πρόσκλησή της ΟΜΕ ΟΤΕ στις 8/2/06, καθώς και ότι η επιτροπή διατηρεί την θέση της ότι ο ΟΤΕ δεν εντάσσεται στον Ν.3429/05.