Συνεχης ενημερωση

    Παρασκευή, 10-Ιουν-2011 08:43

    Ο Μυτιληναίος "πλαγιοκοπεί" τη ΔΕΗ

    • Εκτύπωση
    • Αποστολή με email
    • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
    • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
    • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

    Νέα δεδομένα δημιουργούνται στην αγορά ηλεκτρισμού όπως αποκάλυψε ο όμιλος Μυτιληναίος στη διάρκεια των επαφών που είχε στο roadshow της ΕΧΑΕ στη Νέα Υόρκη.
     
    Όπως ενημερώθηκαν οι εκπρόσωποι των ξένων θεσμικών κατά τα ραντεβού που είχαν στο «μεγάλο Μήλο», μέσα στο έτος ο όμιλος θα έχει αποσπάσει μερίδιο 10% στην αγορά ηλεκτρισμού ενώ τα πρώτα έσοδα θα αποτυπωθούν στους επόμενους ισολογισμούς. 

    Η θυγατρική του ομίλου Protergia θα γίνει η πρώτη ανεξάρτητη εταιρεία παραγωγής ηλεκτρισμού, με χαρτοφυλάκιο τριών μονάδων φυσικού αερίου και συνολική ισχύ 1215 MW. 


    Διαβάστε αύριο στο Κεφάλαιο, ποια ήταν η «πρώτη γεύση» που δόθηκε στους ξένους θεσμικούς για τα μεγέθη που θα συνεισφέρει ο ηλεκτρισμός στο balance sheet του ομίλου.

    ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

    ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ