Συνεχης ενημερωση

    Τρίτη, 19-Απρ-2011 16:29

    Mermeren: Έγκριση διανομής μερίσματος €1,25

    • Εκτύπωση
    • Αποστολή με email
    • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
    • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
    • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

    Τη διανομή του μερίσματος για την χρήση 2010 ύψους 1,25 ευρώ ανά μετοχή ενέκρινε μεταξύ άλλων η Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση των μετόχων της Mermeren που πραγματοποιήθηκε χθες, Δευτέρα 18 Απριλίου, 

    Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, η συνέλευση πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της εταιρείας στο Prilep. Οι μέτοχοι που συμμετείχαν ή εκπροσωπήθηκαν είναι τέσσερις (4) και αντιπροσωπεύουν το 88,5% του συνόλου των μετοχών της εταιρείας. Όλες οι στη συνέχεια αποφάσεις ελήφθησαν ομόφωνα. 

    Σύμφωνα με την Ημερήσια διάταξη: 

    1. Εγκρίθηκαν οι Ετήσιες Οικονομικές Καταστάσεις και η έκθεση του ανεξάρτητου ελεγκτή για την χρήση 2010. 

    2. Εγκρίθηκαν οι Ετήσιοι λογαριασμοί της Εταιρείας για την περίοδο 1η Ιανουαρίου - 31η Δεκεμβρίου 2010. 

    3. Εγκρίθηκε η Έκθεση επί των δραστηριοτήτων του Διοικητικού Συμβουλίου της Εταιρείας για το έτος 2010. 

    4. Εγκρίθηκε η διανομή των κερδών της Εταιρείας για την χρήση 2010. 

    5. Όσον αφορά την διανομή του μερίσματος για την χρήση 2010, εγκρίθηκε η διανομή μερίσματος ευρώ 1,25 (μικτό) ανά μετοχή. 

    Η ημερομηνία έναρξης για την πληρωμή μερίσματος για τους μετόχους της εταιρείας "Mermeren Kombinat Ad Prilep" (ΠΓΔΜ) για το έτος 2010 είναι η 25η Απριλίου 2011, η δε πληρωμή θα έχει ολοκληρωθεί μέχρι την 30η Σεπτεμβρίου 2011. 

    Δικαιούχοι μερίσματος θα είναι οι κάτοχοι ΕΛ.ΠΙΣ. κατά την 18η Μαΐου 2011, ενώ με νεότερη ανακοίνωση προς τους κατόχους ΕΛ.ΠΙΣ. η Τράπεζα Πειραιώς (ως εκδότης των ΕΛ.ΠΙΣ.) θα ενημερώσει για τον ακριβή χρόνο και τρόπο καταβολής του μερίσματος. 

    6. Εξελέγη η GRANT THORNTON ως ελεγκτική εταιρεία για τις οικονομικές καταστάσεις της Εταιρείας για το έτος 2011.

    ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

    ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ