Συνεχης ενημερωση

  Πέμπτη, 24-Φεβ-2011 17:05

  Follie Follie Group: Διαδικασία τακτοποίησης κλασματικών υπόλοιπων

  • Εκτύπωση
  • Αποθήκευση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  Τη διαδικασία τακτοποίησης των κλασματικών υπολοίπων που προέκυψαν από την συγχώνευση με απορρόφηση των εταιριών FOLLI - FOLLIE  και ELMEC SPORT, όπου και προέκυψαν κλασματικά υπόλοιπα μετοχών τα οποία αναλογούν σε 4.396 μετοχές, ανακοίνωσε η Follie Follie Group.

  Ειδικότερα, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, η εταιρεία καλεί όσους από τους κ.κ. Μετόχους της κατέχουν κλασματικά υπόλοιπα μετοχών είτε να τα διαθέσουν είτε να αποκτήσουν τα υπολειπόμενα κλασματικά υπόλοιπα για το σχηματισμό ακέραιων μονάδων μετοχών μέχρι τις 6 Ιουλίου 2011 οπότε εκπνέει η εξάμηνη προθεσμία που ορίζει ο νόμος. 

  Με το πέρας της ημερομηνίας αυτής, όσα κλασματικά υπόλοιπα υφίστανται, θα εκποιηθούν με επιμέλεια της Εταιρείας μέσω του Χρηματιστηρίου Αθηνών, κατόπιν χορήγησης άδειας της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς και ορισμού του Μέλους του Χ.Α. που θα διενεργήσει την εκποίηση, ενώ το προϊόν της εκποίησης θα κατατεθεί υπέρ του συνόλου των δικαιούχων στο Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων. 

  Περισσότερες λεπτομέρειες, όπως η ημερομηνία έναρξης της εκποίησης των κλασματικών υπολοίπων, το αποτέλεσμα αυτής, η ημερομηνία έναρξης αναλογικής απόδοσης στους δικαιούχους του προϊόντος της εκποίησης και τα απαιτούμενα δικαιολογητικά που θα καταθέσει κάθε μέτοχος στο Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων, θα γνωστοποιηθούν εγκαίρως με νεότερη ανακοίνωση της Εταιρείας. 

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

  Δειτε τα πρωτοσελιδα ολων των εφημεριδων