14:13 08/09
Mega deal 17 δισ. δολ. μεταξύ SpaceX και EchoStar
Το deal αφορά στην αγορά φάσματος και είναι μεταξύ μεγαλύτερων συμφωνιών φέτος.
Στην προσβολή απόφασης του Τριμελούς Διοικητικού Εφετείου Αθηνών με Αναίρεση Ενώπιον του Συμβουλίου Της Επικρατείας προτίθεται να προχωρήσει η Newsphone.
Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, η κίνηση αυτή αφορά στην αγωγή της εταιρείας Ενώπιον του Τριμελούς Διοικητικού Εφετείου Αθηνών εναντίον 1. του Ελληνικού Δημοσίου και 2. του Οργανισμού Γεωργικών Ασφαλίσεων που συζητήθηκε στις 10.11.2009
Το εφετείο με την αριθμό 2004/2010 απόφαση δέχεται εν μέρει την αγωγή, κατά το μέρος που στρέφεται κατά του Ελληνικού Δημοσίου και αναγνωρίζει την υποχρέωση του Ελληνικού Δημοσίου να καταβάλει στην εταιρεία το ποσό των 369.165,63 ευρώ, ως τον αναλογούντα Φ.Π.Α. επί του ποσού που εκδικάστηκε κατόπιν της 457/30.12.2005 αγωγής της εταιρείας, απορρίπτοντας την αγωγή κατά τα λοιπά.