Συνεχης ενημερωση

    Παρασκευή, 07-Ιαν-2011 09:43

    Nutriart: Ο Ιανουάριος των αλλαγών

    • Εκτύπωση
    • Αποστολή με email
    • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
    • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
    • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

    Νέα πνοή, κεφαλαιακή και λειτουργική, περιμένει η Nutriart (πρώην Κατσέλης-Αλλατίνη) να φέρει το νέο έτος.

    Η διοίκηση της εταιρείας εκτιμά πως οι διαδικασίες για την συμφωνία αναδιάρθρωσης του δανεισμού της, ύψους 87,4 εκατ. ευρώ, με τις τράπεζες θα ολοκληρωθούν -εκτός απροόπτου- εντός του Ιανουαρίου και ανάλογα με τα αποτελέσματα της αναδιάρθρωσης θα κινηθεί και ο λειτουργικός εξορθολογισμός της εταιρείας.

    Στόχος είναι η βελτίωση όλης της διαδικασίας παραγωγής και η αποτελεσματικότητα των εταιρειών που απαρτίζουν τον όμιλο της Nutriart. Εγχείρημα διόλου εύκολο καθώς, επί του παρόντος, πολλά εξαρτώνται από τη στάση των τραπεζών.

    Στην αγορά υπάρχει έντονη η φημολογία πως μετά την μονάδα στην Θεσσαλονίκη, η διοίκηση της εταιρείας εξετάζει το «συμμάζεμα» και του εργοστασίου της Κατσέλης στις Αχαρνές.

    Διαβάστε το Σάββατο στο «Κεφάλαιο» τι απαντά η διοίκηση της Nutriart για το θέμα της μονάδας στις Αχαρνές, για τις επαφές που γίνονται με τους εργαζομένους και τα βήματα με στόχο την αναδιάρθρωση του δανεισμού.

    ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

    ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ