Συνεχης ενημερωση

  Παρασκευή, 31-Δεκ-2010 15:28

  ΧΑ: Πράσινο φως για νέες μετοχές ΝΕΛ, Μοτοδυναμική και Τιτάν

  • Εκτύπωση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου
  Την εισαγωγή προς διαπραγμάτευση των νέων μετοχών της ΝΕΛ, της Μοτοδυναμική και της Τιτάν ενέκρινε μεταξύ άλλων η Επιτροπή Εισαγωγών και Εταιρικών Πράξεων του Χρηματιστηρίου Αθηνών, ενώ ενημερώθηκε για τη μείωση της ονομαστικής αξίας της μετοχής της Τράπεζας Πειραιώς από ευρώ 4,77 σε ευρώ 0,30.

  Όπως σημειώνεται σε σχετική ανακοίνωση, η Επιτροπή Εισαγωγών και Εταιρικών Πράξεων του Χρηματιστηρίου Αθηνών κατά τη σημερινή της συνεδρίαση ενέκρινε την εισαγωγή προς διαπραγμάτευση των:

  * 326.420.600 νέων κοινών ονομαστικών μετοχών της εταιρίας "ΝΑΥΤΙΛΙΑΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΛΕΣΒΟΥ Α.Ε.", οι οποίες προέκυψαν από την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της εταιρίας με καταβολή μετρητών υπέρ των παλαιών μετόχων. Ως ημερομηνία έναρξης διαπραγμάτευσης των νέων μετοχών ορίστηκε η 10η Ιανουαρίου 2011.

  * 6.500.000 νέων κοινών ονομαστικών μετοχών της εταιρίας "ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΕΙΣΑΓΩΓΙΚΗ ΔΙΤΡΟΧΩΝ & ΜΗΧΑΝΩΝ ΘΑΛΑΣΣΗΣ Α.Ε.Ε.", οι οποίες προέκυψαν από την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της εταιρίας με καταβολή μετρητών υπέρ των παλαιών μετόχων. Ως ημερομηνία έναρξης διαπραγμάτευσης των νέων μετοχών ορίστηκε η 7η Ιανουαρίου 2011.

  * 37.722 νέων κοινών ονομαστικών μετοχών της εταιρίας "ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΕΤΑΙΡΙΑ ΤΣΙΜΕΝΤΩΝ ΤΙΤΑΝ", που προέκυψαν από την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου λόγω άσκησης του δικαιώματος προαίρεσης αγοράς μετοχών (stock option plan) από τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου και ανώτερα στελέχη της εταιρίας και των συνδεδεμένων με αυτήν εταιριών. Ως ημερομηνία έναρξης διαπραγμάτευσης των νέων μετοχών ορίστηκε η 10η Ιανουαρίου 2011.

  * 7.734.375 νέων κοινών ονομαστικών μετοχών της εταιρίας "ΕΚΔΟΤΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΛΙΒΑΝΗ Α.Β.Ε.", νέας ονομαστικής αξίας εκάστης ευρώ 0,90, που προέκυψαν από το Reverse Split των μετοχών της, σε αντικατάσταση των υφισταμένων 23.203.125 κοινών ονομαστικών μετοχών της εταιρίας. Ως ημερομηνία προσωρινής παύσης διαπραγμάτευσης των υφισταμένων μετοχών της εταιρίας ορίστηκε η 7η Ιανουαρίου 2011. Δικαιούχοι των νέων μετοχών είναι οι εγγεγραμμένοι στα αρχεία του Σ.Α.Τ. ως κάτοχοι των μετοχών κατά την 11η Ιανουαρίου 2011. Ως ημερομηνία έναρξης διαπραγμάτευσης των νέων μετοχών με νέα ονομαστική αξία εκάστης ευρώ 0,90 ορίστηκε η 14η Ιανουαρίου 2011.

  * Επιπλέον, η Επιτροπή Εισαγωγών & Εταιρικών Πράξεων του Χρηματιστηρίου Αθηνών κατά τη σημερινή της συνεδρίαση ενημερώθηκε για:

  * τη μείωση της ονομαστικής αξίας της μετοχής της Τράπεζας "ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ Α.Ε." από ευρώ 4,77 σε ευρώ 0,30. Ως ημερομηνία έναρξης διαπραγμάτευσης των υφισταμένων μετοχών με νέα ονομαστική αξία εκάστης ευρώ 0,30 ορίστηκε η 7η Ιανουαρίου 2011.

  * τη μείωση της ονομαστικής αξίας της μετοχής της εταιρίας "ΣΤΕΛΙΟΣ ΚΑΝΑΚΗΣ ΑΝΩΝΥΜΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΚΑΙ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΡΩΤΩΝ ΥΛΩΝ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗΣ ΑΡΤΟΠΟΙΙΑΣ ΚΑΙ ΠΑΓΩΤΟΥ" από ευρώ 0,90 σε ευρώ 0,74 και την επιστροφή ποσού ευρώ 0,16 ανά μετοχή στους μετόχους της με καταβολή μετρητών. Ως ημερομηνία έναρξης διαπραγμάτευσης των υφισταμένων μετοχών με νέα ονομαστική αξία εκάστης ευρώ 0,74 και ως ημερομηνία αποκοπής του δικαιώματος επιστροφής κεφαλαίου ορίστηκε η 7η Ιανουαρίου 2011. Δικαιούχοι της επιστροφής κεφαλαίου είναι οι εγγεγραμμένοι στα αρχεία του Σ.Α.Τ. ως κάτοχοι των μετοχών κατά την 11η Ιανουαρίου 2011.

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ