Συνεχης ενημερωση

    Τετάρτη, 01-Δεκ-2010 18:03

    Geniki Bank: Εισαγωγή μετοχών από ΑΜΚ στις 3/12

    • Εκτύπωση
    • Αποστολή με email
    • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
    • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
    • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

    Την Παρασκευή 3 Δεκεμβρίου θα αρχίσει στο Χρηματιστήριο Αθηνών η διαπραγμάτευση των 106.499.598 νέων κοινών ονομαστικών μετοχών της Geniki Bank ονομαστικής αξίας 3,19 ευρώ, που προέκυψαν από την Αύξηση του Μετοχικού Κεφαλαίου με καταβολή μετρητών, όπως αποφασίσθηκε από την Επαναληπτική Τακτική Γενική Συνέλευση της 9ης Ιουλίου. 

    Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, από την ίδια ημερομηνία, το σύνολο των μετοχών της τράπεζας που είναι διαπραγματεύσιμες στο Χρηματιστήριο Αθηνών θα ανέρχεται σε 141.999.464 κοινές ονομαστικές μετοχές, ονομαστικής αξίας 3,19 ευρώ εκάστη και ο συνολικός αριθμός δικαιωμάτων ψήφου επί κοινών ονομαστικών μετοχών της Εταιρίας ανέρχεται σε 141.999.464. 

    Το Χ.Α. στις 1η Δεκεμβρίου 2010 ενέκρινε την εισαγωγή προς διαπραγμάτευση στο Χ.Α. των 106.499.598 νέων μετοχών. 

    Οι νέες μετοχές θα είναι πιστωμένες κατά την ημερομηνία έναρξης διαπραγμάτευσης στις μερίδες και τους λογαριασμούς αξίων των Μετόχων στο Σύστημα Αϋλων Τίτλων (Σ.Α.Τ). 

    ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

    ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ