Συνεχης ενημερωση

    Τρίτη, 30-Νοε-2010 09:32

    Dionic: Στο 50% το ποσοστό στην Εναλέν -πώληση ποσοστού θυγατρικής

    • Εκτύπωση
    • Αποστολή με email
    • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
    • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
    • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

    Στο 50% ανέρχεται η συμμετοχή της Dionic επί του μετοχικού κεφαλαίου της Εναλέν, μετά την εξαγορά ποσοστού 25% της εταιρείας, έναντι ποσού 100.000 ευρώ, στην οποία προχώρησε η Dionic.

    Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνώση, η παραπάνω εξαγορά πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο υλοποίησης της στρατηγικής επιλογής για την μεγαλύτερη δραστηριοποίηση της Dionic στις εναλλακτικές μορφές ενέργειας.

    Η Εναλέν διαθέτει άδεια παραγωγής και εγκατάστασης φωτοβολταικού πάρκου 1,99 mw στο έλος Λακωνίας (θέση Ανοιγμα) και πρόσφατα υπέγραψε σύμβαση πώλησης ηλεκτρικής ενέργειας με τον ΔΕΣΜΗΕ (Διαχειριστής Ελληνικού Συστήματος Μεταφοράς Ηλεκτρικής Ενέργειας). 

    Το φωτοβολταικό πάρκο αναμένεται να λειτουργήσει μέσα στο 2011. 

    Ταυτόχρονα, λόγω των οικονομικών συνθηκών που επικρατούν στην Ελληνική αγορά η θυγατρική της εταιρεία ΝΤΙΑΝΑ ΑΚΚΕ στην οποία η Dionic συμμετέχει με ποσοστό 60%, αποφάσισε την πώληση του ποσοστού της 49,95% στην εταιρεία ΔΙ-ΠΡΩ Α.Ε , η οποία δραστηριοποιείται στην αγορά ακινήτων έναντι ποσού 35.000,00 ευρώ .

    ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

    ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ