Συνεχης ενημερωση

    Πέμπτη, 25-Νοε-2010 11:00

    Coca-Cola 3Ε: Από 29/11 η διαπραγμάτευση των νέων μετοχών από ΑΜΚ

    • Εκτύπωση
    • Αποστολή με email
    • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
    • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
    • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

    Από 29 Νοεμβρίου 2010 αρχίζει η διαπραγμάτευση στο Χρηματιστήριο Αθηνών των 169.648 νέων κοινών ονομαστικών μετοχών της Coca-Cola Τρία Έψιλον, που προέκυψαν από την πρόσφατη αύξηση του μετοχικού της κεφαλαίου κατά το ποσό των 84.824 ευρώ, λόγω άσκησης δικαιωμάτων προαίρεσης αγοράς μετοχών (stock options) από το προσωπικό της εταιρείας και των συνδεδεμένων με αυτήν εταιρειών.

    Σύμφωνα με την ανακοίνωση, το μετοχικό κεφάλαιο της Coca-Cola Τρία Έψιλον ανέρχεται πλέον σε 183.068.220 ευρώ διαιρούμενο σε 366.136.440 κοινές ονομαστικές μετοχές ονομαστικής αξίας 0,50 ευρώ εκάστη. Συγκεκριμένα οι ανωτέρω 169.648 νέες μετοχές διατέθηκαν σε δώδεκα δικαιούχους. 

    Η ανωτέρω αύξηση, που δεν αποτελεί τροποποίηση του καταστατικού, πιστοποιήθηκε από το Δ.Σ. της Εταιρείας την 2 Νοεμβρίου 2010, σε εφαρμογή των αποφάσεων των ως άνω Γενικών Συνελεύσεων, εγκρίθηκε από το Υπουργείο Περιφερειακής Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας και καταχωρήθηκε στο Μ.Α.Ε. σύμφωνα με την υπ΄ αριθμ. Κ2- 10351/16-11-2010 ανακοίνωση του.

    Το Δ.Σ. του Χ.Α. κατά την συνεδρίασή του την 24 Νοεμβρίου 2010 ενέκρινε την εισαγωγή προς διαπραγμάτευση των ως άνω 169.648 νέων ονομαστικών μετοχών της Εταιρείας. Με απόφαση του Δ.Σ. της Εταιρείας ορίστηκε ότι οι ανωτέρω νέες μετοχές θα είναι διαπραγματεύσιμες στο Χ.Α. από την 29η Νοεμβρίου 2010. Οι νέες μετοχές θα έχουν πιστωθεί στις μερίδες και τους λογαριασμούς αξιών στο Σύστημα Αϋλων Τίτλων (Σ.Α.Τ.) των δικαιούχων πριν από την έναρξη διαπραγμάτευσης των νέων μετοχών. Η τιμή εκκίνησης διαπραγμάτευσης των μετοχών της εταιρείας στο Χ.Α. θα διαμορφωθεί σύμφωνα με τον Κανονισμό του Χ.Α.

    ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

    ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ