Συνεχης ενημερωση

  Δευτέρα, 22-Νοε-2010 13:29

  Audiovisual: Απορροφά τα Ster Cinemas

  • Εκτύπωση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  Το σχέδιο συγχώνευσης με απορρόφη των Ster Cinemas ενέκρινε το διοικητικό συμβούλιο της Audiovisual. Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση το σχέδιο τεγκρίθηκε επίσης από το Διοικητικό Συμβούλιο της απορροφώμενης εταιρείας και υπεγράφη από τους εξουσιοδοτημένους εκπροσώπους των συγχωνευόμενων εταιρειών. 

  Το Σχέδιο Σύμβασης Συγχώνευσης καταχωρήθηκε βάσει της προβλεπόμενης νόμιμης διαδικασίας στα οικεία μητρώα του Υπουργείου Ανάπτυξης και της Νομαρχίας Αθηνών στις 17.11.2010 και 19.11.2010 αντίστοιχα, ανακοίνωση δε της εν λόγω καταχώρησης εστάλη οίκοθεν προς δημοσίευση στο Τεύχος Α.Ε. και Ε.Π.Ε. της Εφημερίδας της Κυβέρνησης. 

  Το οριστικό κείμενο του Σχεδίου Σύμβασης Συγχώνευσης θα αποσταλεί στο Χρηματιστήριο Αθηνών και θα αναρτηθεί στην ιστοσελίδα της εταιρείας. Επιπλέον, θα δημοσιευθεί στον ημερήσιο οικονομικό τύπο, όπως προβλέπει ο νόμος προκειμένου να ολοκληρωθούν οι διατυπώσεις δημοσιότητός του. Επίσης, σημειώνεται ότι σύμφωνα με την ισχύουσα χρηματιστηριακή νομοθεσία (άρθρο 4.1.4.1.3 του Κανονισμού του Χ.Α.), οι συγχωνευόμενες εταιρείες ανέθεσαν στην ανεξάρτητη ελεγκτική εταιρεία BAKER TILLY HELLAS A.E. την αποτίμηση και τη γνωμοδότηση για το λογικό και εύλογο της προτεινόμενης σχέσης ανταλλαγής των μετοχών των συγχωνευόμενων εταιρειών. 

  Σημειώνεται ότι το Σχέδιο Σύμβασης Συγχώνευσης τελεί υπό την αίρεση της έγκρισης της συγχώνευσης από τις Γενικές Συνελεύσεις των συγχωνευόμενων εταιρειών και τη λήψη των απαιτούμενων, σύμφωνα με το νόμο, αδειών και εγκρίσεων των αρμόδιων αρχών.

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ