16:30 16/12
Τραμπ κατά BBC: Αγωγή-μαμούθ 10 δισ. δολαρίων
Κατατέθηκε χθες η αγωγή του προέδρου των ΗΠΑ εναντίον του βρετανικού δικτύου. Σύσσωμη η βρετανική πλευρά καλεί τον Στάρμερ να υπερασπιστεί το BBC και τον βρετανικό λαό.
Τη συγχώνευση με απορρόφηση της Ίκον ενέκρινε μεταξύ άλλων η έκτακτη γενική συνέλευση των μετόχων της Druckfarben, η οποία πραγματοποιήθηκε στις 6 Σεπτεμβρίου.
Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, στη συνέλευση παρέστησαν μέτοχοι εκπροσωπούντες 10.314.110 κοινές ονομαστικές μετοχές επί συνόλου 15.492.480 κοινών ονομαστικών μετοχών, και συνεπώς υπήρξε η απαιτούμενη απαρτία 66,575% του καταβεβλημένου Μετοχικού Κεφαλαίου για συζήτηση και λήψη αποφάσεων επί του συνόλου των θεμάτων της ημερήσιας διάταξης.
Αναλυτικά, η έκτακτη γενική συνέλευση έλαβε τις ακόλουθες αποφάσεις ομόφωνα και παμψηφεί, επί των κάτωθι θεμάτων της:
1. Ενέκρινε την συγχώνευση δι? απορροφήσεως της εταιρίας "΄Ικον Ανώνυμη Εμπορική Εταιρεία Αντιπροσωπειών και Τεχνικών Υπηρεσιών Μηχανημάτων, Γραφικών Τεχνών" σύμφωνα με τις διατάξεις του Ν.Δ. 1297/72 από την εταιρία "Ανώνυμη Εταιρία Παραγωγής, Εμπορίας και Αντιπροσωπείας Τυπογραφικών Μελανών & Χρωμάτων Ντρουκφαρμπεν Ελλάς".
2. Όρισε εκπρόσωπο της εταιρίας για την υπογραφή ενώπιον συμβολαιογράφου της πράξης συγχώνευσης των δύο εταιριών.