16:24 01/11
Berkshire Hathaway: Νέο ρεκόρ ρευστότητας $381,7 δισ. - Καθαρός πωλητής για 12ο συνεχόμενο τρίμηνο
Η οικονομική έκθεση για το γ' τρίμηνο είναι η τελευταία που υπογράφει ο Μπάφετ πριν αποχωρήσει από CEO.
Διαψεύδει τα δημοσιεύματα που την ήθελαν να ενδιαφέρεται για την αγορά ποσοστού στην ATEBank η τουρκική τράπεζα Ziraat, μέσω εκπροσώπου της, όπως αναφέρει η Hurriyet σε σημερινό της δημοσίευμα.
Η Ziraat δεν ενδιαφέρεται για μία τράπεζα που απέτυχε στα stress tests της Ευρωπαϊκής Ένωσης και σκοπεύει να αναπτυχθεί ανοίγοντας καταστήματα στην Τουρκία και άλλες χώρες της περιοχής, δήλωσε εκπρόσωπος της εταιρείας στην τουρκική εφημερίδα.
Νωρίτερα, μία άλλη τουρκική εφημερίδα, η Sabah είχε αναφέρει ότι η Ziraat «παρακολουθεί» την Αγροτική Τράπεζα με σκοπό να καταθέσει πρόταση για την αγορά ποσοστού στην ελληνική τράπεζα, χωρίς ωστόσο να επικαλείται καμία πηγή.