Εργατικό Κέντρο Ελευσίνας: Δίωρη στάση εργασίας – φόρος τιμής στους νεκρούς
Εκτύπωση
Αποστολή με email
Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
Μικρότερο μέγεθος κειμένου
Δίωρη στάση εργασίας από τις 11.00 έως τη 1.00 έχει κηρύξει για αύριο το Εργατικό Κέντρο Ελευσίνας – Δυτικής Αθήνας, σε όλη την περιοχή ευθύνης του, ως ελάχιστο φόρο τιμής στους νεκρούς και τραυματίες του εργατικού δυστυχήματος που έγινε στο εργοστάσιο Τσιμέντων ΤΙΤΑΝ.
Το Εργατικό Κέντρο της Περιοχής ζητά να χυθεί άπλετο φως και να διευκρινιστούν άμεσα οι αιτίες του τραγικού δυστυχήματος, να καταλογιστούν ευθύνες και οι υπεύθυνοι να τιμωρηθούν παραδειγματικά.
Ο αρχηγός του στρατού διέψευσε τον ισχυρισμό της Μόσχας ότι οι δυνάμεις της έχουν παγιδεύσει τα ουκρανικά στρατεύματα μέσα στο προπύργιο αυτό στα ανατολικά.
Η ΕΕ και η Κίνα βρίσκονται σε στενές συνομιλίες την τελευταία περίοδο, ενώ αύριο θα υπάρξουν υψηλού επιπέδου συνομιλίες μεταξύ των δύο πλευρών στις Βρυξέλλες.