Συνεχης ενημερωση

    Δευτέρα, 04-Μαϊ-2009 15:15

    Ανοίγει ο δρόμος για δικαίωση καταναλωτών για ζημιές που έχουν υποστεί από τη ΔΕΗ

    • Εκτύπωση
    • Αποστολή με email
    • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
    • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
    • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

    Ανοίγει ο δρόμος για δικαίωση καταναλωτών για ζημιές που έχουν υποστεί από την ΔΕΗ, μετά τις αποφάσεις τόσο του Ειρηνοδικείου όσο και του Πρωτοδικείου Αθηνών, για καταβολή αποζημίωσης ύψους 3.613 ευρώ, στην κ. Μαρία Πρασσά, της οποίας οι οικοσυσκευές καταστράφηκαν από διακοπή ρεύματος τον Αύγουστο του 2004. 

    Από άποψη νομολογίας υπάρχει το προηγούμενο της απόφασης, ωστόσο αυτό δεν δεσμεύει κανέναν, δήλωσε στον Αθήνα 9.84 ο αναπληρωτής γγ της Ένωσης Εισαγγελέων και Δικαστών Παναγιώτης Λυμπερόπουλος.


    Όταν αποδεικνύεται ότι όντως ο καταναλωτής έχει δίκιο, εμείς είμαστε υπέρ της άποψης ότι, θα πρέπει αυτά τα ζητήματα να διευθετούνται αμέσως, δήλωσε, επίσης στον Αθήνα 9.84, ο πρόεδρος των Διοικητικών Υπαλλήλων ΔΕΗ, Γιώργος Μπίτζας.

    Ο πρόεδρος του ΙΝΚΑ Γιώργος Λεχουρίτης, μιλώντας στον Αθήνα 9.84 καλεί τους καταναλωτές που αντιμετωπίζουν το ίδιο πρόβλημα, να απευθυνθούν στο Ινστιτούτο προκειμένου να προσφύγουν κατά της ΔΕΗ.

    ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

    ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ