Συνεχης ενημερωση

    Παρασκευή, 29-Αυγ-2008 14:15

    Αντώναρος: "Πετρέλαιο και φυσικό αέριο ευθύνονται για τις ζημίες της ΔΕΗ"

    • Εκτύπωση
    • Αποστολή με email
    • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
    • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
    • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

    Στην αύξηση της τιμής του πετρελαίου και του φυσικού αερίου, που χρησιμοποιεί η ΔΕΗ, ως καύσιμα, απέδωσε την Παρασκευή ο αναπληρωτής κυβερνητικός εκπρόσωπος, την οικονομική ζημιά, ύψους περίπου 115 εκατομμυρίων ευρώ, που εμφανίζει η Δημόσια Επιχείρηση Ηλεκτρισμού. 

    «Όλοι γνωρίζουμε ποια εξέλιξη είχαν οι τιμές των καυσίμων στη διεθνή αγορά», ανέφερε ο Βαγγέλης Αντώναρος, και σημείωσε ότι στην Ελλάδα, χρησιμοποιούμε φθηνότερο ρεύμα μεταξύ των 27 χωρών της ΕΕ, σε πραγματικές τιμές.

    Ακόμη, πρόσθεσε ότι για να διατηρηθεί αυτή η κατάσταση, η εταιρία έκανε προσπάθειες για να μην μετακυληθεί το κόστος των πρώτων υλών στους καταναλωτές. Διαφορετικά δεν θα είχαμε αυτές τις τιμές, κατέληξε ο κύριος Αντώναρος.

    ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

    ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ