Τη διανομή μερίσματος 0,056 ευρώ ανά μετοχή για τη χρήση του 2007 αποφάσισε η Γενική Συνέλευση των μετόχων της Profile, που πραγματοποιήθηκε σήμερα, 27 Ιουνίου. Η αποκοπή του μερίσματος θα πραγματοποίει στις 30 Ιουλίου και η πληρωμή του θα ξεκινήσει από τις 6 Αυγούστου με πληρώτρια τράπεζα την Εθνική.
Στην εισαγωγική του ομιλία, ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας, κ. Χαράλαμπος Στασινόπουλος, αφού πρώτα υπογράμμισε ότι το 2007 η εταιρεία εκπλήρωσε τους επιχειρησιακού της στόχους προέβλεψε για το 2008 διψήφιο ρυθμό αύξησης τόσο του κύκλου εργασιών όσο και της κερδοφορίας.
Για το 2008 η εταιρεία θα δώσει έμφαση στην περαιτέρω πώληση εξειδικευμένων εφαρμογών, όπως οι πλατφόρμες Financial Management Systems και Universal Ticketin Solution.
Φ. Φωτ.