13:03 02/01
Διπλωματικές πηγές: Διαθεσιμότητα να υποδεχτεί εγκαυματίες από το Κραν Μοντανά υπέβαλε η Ελλάδα
Η Ελβετία έχει επιλέξει αρχικά να μεταφερθούν ασθενείς σε γειτονικές χώρες λόγω γεωγραφικής εγγύτητας και κοινής γλώσσας.
Πηγή : ΑΠΕ-ΜΠΕ
Νέο κύκλο κινητοποιήσεων, με τη μορφή 24ωρων επαναλαμβανόμενων κινητοποιήσεων, εξήγγειλε η ΟΜΕ-ΟΤΕ, αντιδρώντας στο ενδεχόμενο εκχώρησης της διοίκησης του ΟΤΕ στην Deutsche Telekom.
Συγκεκριμένα, το διοικητικό Συμβούλιο της Ομοσπονδίας αποφάσισε σήμερα, σε έκτακτη συνεδρίαση, την κλιμάκωση του αγώνα με 24ωρες επαναλαμβανόμενες απεργιακές κινητοποιήσεις, με άμεση ενεργοποίησή τους την ημέρα εισαγωγής του θέματος στη Διυπουργική Επιτροπή Αποκρατικοποιήσεων.
Στην ανακοίνωση της ΟΜΕ-ΟΤΕ προστίθεται ότι η Ομοσπονδία αγωνίζεται και για την διασφάλιση των εργαζομένων του Ομίλου ΟΤΕ.