Συνεχης ενημερωση

    Τετάρτη, 30-Ιουλ-2025 22:07

    Θεσσαλονίκη: Σε ύφεση η φωτιά στην Άσσηρο

    Η Κομισιόν χρηματοδοτεί την αγορά 12 πυροσβεστικών αεροπλάνων - Θα φιλοξενηθούν και στην Ελλάδα
    • Εκτύπωση
    • Αποστολή με email
    • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
    • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
    • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

    Σε ύφεση είναι πλέον η φωτιά που ξέσπασε χθες νωρίς το απόγευμα σε χορτολιβαδική έκταση στην Άσσηρο. Για την κατάσβεσή της συνέδραμαν μεγάλες δυνάμεις Πυροσβεστικής Υπηρεσίας και σημαντικός αριθμός εναέριων μέσων.

    Με τη συνδρομή 5 αεροπλάνων και ενός ελικοπτέρου καθώς και τις προσπάθειες 130 πυροσβεστών η φωτιά αντιμετωπίστηκε κι αυτήν την ώρα παραμένει στο σημείο μικρή δύναμη της πυροσβεστικής για τυχόν αναζωπυρώσεις.

    Η φωτιά χθες είχε περάσει στην παλιά εθνική οδό Θεσσαλονίκης–Σερρών, με συνέπεια να διακοπεί η κυκλοφορία στο ένα ρεύμα ενώ ήχησε και προειοδοποιητικό 112 για τους κατοίκους. Μέχρι σήμερα το πρωί, είχε διακοπεί η κυκλοφορία των οχημάτων και στο τμήμα μεταξύ των ανισόπεδων κόμβων Λαγκαδά και Δορκάδα, στον κάθετο άξονα της Εγνατίας Οδού Θεσσαλονίκης- Προμαχώνα Σερρών.

    Πηγή ΑΠΕ-ΜΠΕ


     

    Διαβάστε ακόμα για:

    ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

    ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ