Συνεχης ενημερωση

    Παρασκευή, 25-Απρ-2025 08:06

    Ζελένσκι: Οι Ρώσοι προσπάθησαν να χρησιμοποιήσουν τις αεροπορικές επιδρομές ως προκάλυψη για να προελάσουν

    Ζελένσκι: Οι Ρώσοι προσπάθησαν να χρησιμοποιήσουν τις αεροπορικές επιδρομές ως προκάλυψη για να προελάσουν
    • Εκτύπωση
    • Αποστολή με email
    • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
    • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
    • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

    Ο ουκρανός πρόεδρος Βολοντίμιρ Ζελένσκι, επικαλούμενος αναφορά που του υποβλήθηκε από πλευράς του αρχηγού του γενικού επιτελείου εθνικής άμυνας στρατηγού Ολεξάντρ Σίρσκι, δήλωσε την Παρασκευή μέσω Telegram πως ρωσικά στρατεύματα προσπάθησαν να χρησιμοποιήσουν τις χθεσινές μαζικές αεροπορικές επιδρομές ως προκάλυψη για να προελάσουν, προσθέτοντας πως απωθήθηκαν.

    "Οι Ρώσοι (...) προσπάθησαν, με την κάλυψη των μαζικών αεροπορικών πληγμάτων τους, να προελάσουν στο πεδίο", ανέφερε ο αρχηγός του κράτους.

    "Όταν οι δυνάμεις μας επικεντρώνονταν στο μέγιστο στην άμυνα έναντι των πυραύλων και των drones, οι Ρώσοι προχώρησαν σε εντατικές χερσαίες επιθέσεις. Αλλά απωθήθηκαν", διαβεβαίωσε.

    Πηγή ΑΠΕ-ΜΠΕ

    ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

    ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ