Συνεχης ενημερωση

    Δευτέρα, 07-Οκτ-2024 19:55

    Φωτιά σε εγκαταλελειμμένο κτίριο στον Πειραιά: Υπό έλεγχο η κατάσταση

    Φωτιά σε εγκαταλελειμμένο κτίριο στον Πειραιά: Υπό έλεγχο η κατάσταση
    • Εκτύπωση
    • Αποστολή με email
    • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
    • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
    • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

    ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: 21:47

    Υπό έλεγχο τέθηκε η πυρκαγιά που εκδηλώθηκε το απόγευμα σε εγκαταλελειμμένο κτίριο στην οδό Κέκροπος και Κασιμάτη στον Πειραιά πίσω από το Σταθμό του Ησάπ.

    Σύμφωνα με την Πυροσβεστική η φωτιά εκδηλώθηκε γύρω στις 18:30 το απόγευμα ενώ στην κατάσβεσή της επιχείρησαν 40 πυροσβέστες με 9 οχήματα εκ των οποίων τα δύο βραχιονοφόρα.

    Στο μεταξύ, κανονικά διεξάγονται τα δρομολόγια σε ολόκληρη τη Γραμμή Γραμμή 1 του Μετρό "Πειραιάς - Κηφισιά - Πειραιάς" σύμφωνα με ανακοίνωση της ΣΤΑΣΥ.

    Νωρίτερα στάλθηκε μήνυμα μέσω του 112 που ανέφερε: "Σε εξέλιξη πυρκαγιά σε εγκαταλελειμμένο κτίριο στην οδό Κέκροπος στον Πειραιά πλησίον σταθμό ΗΣΑΠ. Καπνός στην ευρύτερη περιοχή. Κλείστε πόρτες και παράθυρα. Ακολουθείτε τις οδηγίες των αρχών".

    Διαβάστε ακόμα για:

    ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

    ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ