Συνεχης ενημερωση

    Δευτέρα, 05-Φεβ-2024 11:16

    Συζήτηση Χρ. Ζερεφού - Πρ. Παυλόπουλου με θέμα "Περιβαλλοντικές και θεσμικές διαστάσεις της Κλιματικής Κρίσης"

    Συζήτηση Χρ. Ζερεφού - Πρ. Παυλόπουλου με θέμα "Περιβαλλοντικές και θεσμικές διαστάσεις της Κλιματικής Κρίσης"
    • Εκτύπωση
    • Αποστολή με email
    • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
    • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
    • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

    Την Τρίτη, 13 Φεβρουαρίου 2024 και ώρα 7.00 μ.μ., θα διεξαχθεί, στην Αίθουσα Τελετών της Ακαδημίας Αθηνών (Πανεπιστημίου 28), επιστημονικός διάλογος με θέμα: Περιβαλλοντικές και θεσμικές διαστάσεις της Κλιματικής Κρίσης

    Στον διάλογο μετέχουν:

    -Ο Γενικός Γραμματέας της Ακαδημίας Αθηνών κ. Χρήστος Ζερεφός (Α΄ Τάξη, έδρα Μετεωρολογίας-Κλιματολογίας)
    "Εφαρμογή των Διεθνών και Ευρωπαϊκών πρωτοκόλλων και κανονισμών στην Προστασία του Περιβάλλοντος εν γένει και ειδικότερα στην αντιμετώπιση και προσαρμογή στην Κλιματική Κρίση"

    -Ο Ακαδημαϊκός κ. Προκόπιος Παυλόπουλος (Γ΄ Τάξη, έδρα Δημοσίου Δικαίου)
    "Από την Κλιματική Αλλαγή στην Κλιματική Κρίση: Πρόσφοροι "δείκτες πορείας" για την ερμηνεία του Συντάγματος"

    Τον διάλογο θα συντονίσει ο Προέδρος της Ακαδημίας Αθηνών κ. Σταμάτιος Κριμιζής (Α’ Τάξη, έδρα Επιστήμης του Διαστήματος).

    Πέρας προσελεύσεως: 18.45
    Ο διάλογος θα μεταδοθεί και ζωντανά μέσω του ακόλουθου συνδέσμου:
    http://www.academyofathens.gr/el/events/20240213
     

    ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

    ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ