Κυριακή, 23-Ιουλ-2023 00:46
Φωτιά στη Ρόδο: Προσαγωγή ενός ατόμου για ενδεχόμενη εμπλοκή του - Διαψεύδει ο εκπρόσωπος της Πυροσβεστικής

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ 11:00
Δημοσιεύματα αργά το βράδυ του Σαββάτου έκαναν λόγο για προσαγωγή ενός ατόμου ώστε να διερευνηθεί αν και κατά πόσο έχει ανάμειξη στην υπόθεση της μεγάλης πυρκαγιάς στη Ρόδο. Μάλιστα, η "Ροδιακή" είχε αναφέρει ότι το συγκεκριμένο άτομο εντοπίστηκε στο χωριό Απόλλωνα και έγινε η προσαγωγή του μετά από καταθέσεις και μαρτυρίες εθελοντών.
Ωστόσο, ο εκπρόσωπος Τύπου της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, Βασίλης Βαθρακογιάννης, την Κυριακή (23/07), διέψευσε πως έχει γίνει προσαγωγή υπόπτου για τη φωτιά που μαίνεται ανεξέλεγκτη για έκτη μέρα στη Ρόδο.
Συγκεκριμένα, σε σχετικές δηλώσεις του στο OPEN, ο εκπρόσωπος Τύπου της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας ανέφερε ότι "δεν έχει γίνει καμία σύλληψη ή προσαγωγή", προσθέτοντας ότι "διερευνώνονται όλες οι μαρτυρίες" καθώς υπάρχουν μέλη εθελοντικών ομάδων στη Ρόδο που μιλούν για άτομα με μηχανάκια που κυκλοφορούν με γκαζάκια.
Μάλιστα, ο κ. Βαθρακογιάννης είπε: "Συγκεντρώνονται όλα τα στοιχεία ώστε αν γίνει προσαγωγή να έχουμε όλα τα δεδομένα στα χέρια μας". Επισημαίνεται ότι, από το βράδυ του Σαββάτου (22/07), στη Ρόδο βρίσκεται κλιμάκιο της Διεύθυνσης Διερεύνησης Εγκλημάτων και Εμπρησμού της Πυροσβεστικής που θα αναζητήσει την αιτία εκδήλωσης της πυρκαγιάς.
Διαβάστε όλα τα νέα για την φωτιά στην Ρόδο ΕΔΩ