Συνεχης ενημερωση

    Δευτέρα, 08-Μαϊ-2023 16:04

    Εισαγγελική παρέμβαση για την κατάληψη στη Φοιτητική Λέσχη του ΑΠΘ

    Εισαγγελική παρέμβαση για την κατάληψη στη Φοιτητική Λέσχη του ΑΠΘ
    • Εκτύπωση
    • Αποστολή με email
    • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
    • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
    • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

    Προκαταρκτική εξέταση παρήγγειλε εισαγγελέας για την κατάληψη στη Φοιτητική Λέσχη του ΑΠΘ.

    Πιο συγκεκριμένα, με εντολή του προϊσταμένου της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης Δημήτρη Σμυρνή, η εισαγγελέας ποινικής δίωξης ζήτησε από την Αστυνομία να διενεργήσει έρευνα. Τα διερευνώμενα αδικήματα είναι αυτά της παράνομης βίας, της διακεκριμένης φθοράς, της κατάληψης δημοσίου κτήματος και της διακοπής λειτουργίας δημόσιας υπηρεσίας.

    Σε ανακοίνωσή της, η διοίκηση της Πανεπιστημιακής Λέσχης, αναφέρει - μεταξύ άλλων - ότι έχει διακοπεί παντελώς η λειτουργία της Λέσχης και η δυνατότητα σίτισης των φοιτητών, επισημαίνοντας ότι τις προηγούμενες μέρες σημειώθηκαν βανδαλισμοί και καταστροφές εξοπλισμού και διακυβεύεται η ασφάλεια των προσώπων που παρευρίσκονται στις υπό κατάληψη εγκαταστάσεις.

    Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, οι καταληψίες ζητούν να μην γίνεται κατά την είσοδο στη Λέσχη επίδειξη της κάρτας σίτισης και να υπάρξει άμεση επαναπρόσληψη εργαζομένων.

    Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

    Διαβάστε ακόμα για:

    ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

    ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ