Συνεχης ενημερωση

  Τετάρτη, 01-Φεβ-2023 16:31

  Παράταση δήλωσης των αδειών εργαζομένων που έχουν ενταχθεί στην ψηφιακή κάρτα εργασίας ζητά η ΠΟΦΕΕ

  Παράταση δήλωσης των αδειών εργαζομένων που έχουν ενταχθεί στην ψηφιακή κάρτα εργασίας ζητά η ΠΟΦΕΕ
  • Εκτύπωση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  Αίτημα παράτασης της υποβολής στο Π.Σ. Εργάνη από υπόχρεους εργοδότες - επιχειρήσεις των δηλώσεων χορηγούμενων αδειών σε εργαζομένους που έχουν ενταχθεί στην ψηφιακή οργάνωση του χρόνου εργασίας, απέστειλε στο υπουργείο Εργασίας η Πανελλήνια Ομοσπονδία Φοροτεχνικών Ελεύθερων Επαγγελματιών.

  Όπως σημειώνει, η 10η Φεβρουαρίου είναι η καταληκτική ημερομηνία για την υποβολή στο Π.Σ. Εργάνη από υπόχρεους εργοδότες - επιχειρήσεις, δήλωσης των χορηγούμενων αδειών μηνός Ιανουαρίου 2023, σε εργαζομένους που έχουν ενταχθεί στην ψηφιακή οργάνωση του χρόνου εργασίας.

  Ωστόσο, προσθέτει ότι καθώς πρόκειται για πρώτη εφαρμογή του μέτρου αυτού στο ΕΡΓΑΝΗ ΙΙ - ψηφιακής οργάνωσης του χρόνου εργασίας των εργαζομένων με σχέση εξαρτημένης εργασίας και λόγω του ότι δεν έχουν λυθεί ακόμα θέματα κατάτμησης των αδειών, κρίνεται απαραίτητη η μεταφορά της καταληκτικής ημερομηνίας υποβολής των δηλώσεων αδειών μηνός Ιανουαρίου αλλά και του Φεβρουαρίου, στις 10 Απριλίου 2023, η οποία είναι και η καταληκτική ημερομηνία δήλωσης των αδειών μηνός Μαρτίου. 

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ