Συνεχης ενημερωση

  Δευτέρα, 12-Δεκ-2022 15:58

  Ερευνώνται οι δηλώσεις Πόθεν Έσχες του πατέρα της Εύας Καϊλή

  21123331
  • Εκτύπωση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: 17:53

  Με εντολή του επικεφαλής της Αρχής για το Ξέπλυμα Μαύρου Χρήματος, πρώην αντεισαγγελέα, του Αρείου Πάγου Χαράλαμπου Βουρλιώτη, εξετάζονται οι δηλώσεις πόθεν έσχες του πατέρα της Εύας Καϊλή.

  Ο πατέρας της ευρωβουλευτού καθώς είναι δημόσιος λειτουργός και υποχρεούται, εκ του νόμου, σε υποβολή των σχετικών δηλώσεων περιουσιακής κατάστασης.

  Ποιος είναι ο Αλέξανδρος Καϊλής

  Ο Αλέξανδρος Καϊλής είναι γνωστό πρόσωπο στη Θεσσαλονίκη, ενταγμένος πολλά χρόνια στο ΠΑΣΟΚ, ενώ πρωτοστάτησε τον καιρό που η κόρη του ξεκίνησε την πολιτική της καριέρα αναπτύσσοντας πολύ έντονη δραστηριότητα για να τη στηρίξει, σύμφωνα με το TheTOC.gr. 

  Σύμφωνα με το βιογραφικό της, ο πατέρας της Εύας Καϊλή έχει γεννηθεί στην Κωνσταντινούπολη και είναι ηλεκτρολόγος μηχανολόγος.

  Μάλιστα, φέρεται να είναι Αναπληρωτής Προϊστάμενος Γενικής Διεύθυνσης στη Γενική Διεύθυνση Μεταφορών και Επικοινωνιών της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.

  Σύμφωνα με την ιστοσελίδα της Περιφέρειας "Η Γενική Διεύθυνση Μεταφορών και Επικοινωνιών, είναι αρμόδια να συντονίζει και να παρακολουθεί όλες τις οργανικές μονάδες που υπάγονται σε αυτήν με σκοπό την απρόσκοπτη και διαρκώς βελτιούμενη ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών, τόσο στις υπόλοιπες υπηρεσίες αρμοδιότητας της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, όσο και στους πολίτες. Συνεργάζεται με τα καθ’ ύλην αρμόδια Υπουργεία και τις υπηρεσίες της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για την καλύτερη αντιμετώπιση των προβλημάτων και των υποθέσεων αρμοδιότητάς της.

  Οι Διευθύνσεις Μεταφορών και Επικοινωνιών έχουν ως αποστολή τον έλεγχο-εποπτεία, την ρύθμιση και την καταγραφή όλων των κυκλοφορούντων μεταφορικών μέσων στην ΠΚΜ, καθώς και των εταιρειών που προσφέρουν υπηρεσίες τεχνικού ελέγχου, μεταφοράς προσώπων ή αγαθών".

  Διαβάστε ακόμα για:

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ