Συνεχης ενημερωση

  Τετάρτη, 01-Ιουν-2022 17:03

  Για τις 6 Ιουλίου αναβλήθηκε η δίκη για τη ρήτρα αναπροσαρμογής - Αύριο η έκδοση προσωρινής διαταγής

  δικαστηρια δικαιοσυνη
  • Εκτύπωση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  Του Παναγιώτη Στάθη

  Για τις 6 Ιουλίου αναβλήθηκε η συζήτηση των συλλογικών αγωγών κατά της ρήτρας αναπροσαρμογής. Αν και η συζήτηση της υπόθεσης πήρε αναβολή ζητήθηκε η έκδοση προσωρινής διαταγής από το δικαστήριο, με βάση την οποία δεν θα κόβεται το ρεύμα σε όσους δεν πληρώνουν τη ρήτρα αναπροσαρμογής.

  Αύριο στις 12.30 αναμένεται το Πρωτοδικείο να εκδώσει την απόφαση του επί της προσωρινής διαταγής που ζήτησαν καταναλωτικές ενώσεις και επαγγελματικές ομάδες, η οποία απόφαση θα ισχύει μέχρι τις 6 Ιουλίου, όταν και αναμένεται να πραγματοποιηθεί η συζήτηση της υπόθεσης.

  Κατά την διαδικασία, κατέθεσε ο πρόεδρος εργαζομένων της ΓΕΝΟΠ ΔΕΗ, σημειώνοντας ότι οι συνάδελφοι του προπηλακίζονται όταν πηγαίνουν να κόψουν το ρεύμα. "Εντολές εκτελούν. Ανεξαρτήτως τιμολογίου, Ανεξαρτήτως πελάτη, εάν ο καταναλωτής δεν πληρώσει το σύνολο του τιμολογίου, του κόβεται το ρεύμα. Λαμβάνουμε καθημερινά εντολές για διακοπή ρεύματος. Μόνο 500 έχουμε στην Αττική και 1.500 σε όλη τη χώρα.

  Παρά τα μέτρα που λαμβάνονται, οι διακοπές ρεύματος συνεχίζονται σε καθημερινή βάση. Μπορούν να αρνηθούν ότι δεν έχουν δώσει εντολή; Είναι αστείο να μιλάμε για καταστροφή της εταιρείας μέχρι την απόφαση του δικαστηρίου, που έχει πάνω από 5,5 εκ. πελάτες" ανέφερε.

  Διαβάστε ακόμα για:

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ